Τάσος Μελετόπουλος - Χριστίνα Σαμαρά: Midnight dancer

Τάσος Μελετόπουλος - Χριστίνα Σαμαρά: Midnight dancer

Την γοητευτική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής αναδίδει το Midnight dancer, το νέο τραγούδι του Τάσου Μελετόπουλου σε στίχους του Άρη Δαβαράκη, με την σαγηνευτική ερμηνεία της Χριστίνας Σαμαρά. Είναι το νέο τραγούδι της συνεργασίας του Τάσου Μελτόπουλου με την Χριστίνα Σαμαρά που μας έχει δώσει άλλα δύο υπέροχα τραγούδια (Νο You Don't Love Me, Say Yes).

Η γλυκιά μελαγχολία του τραγουδιού ντύνεται στο video με τα υπέροχα ρούχα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Το γύρισμα έγινε στο ατελιέ του με τον ίδιο να καθοδηγεί στιλιστικά την Χριστίνα Σαμαρά, χαρίζοντας μας μια μοναδική 50s ατμόσφαιρα, μοναδικής γοητείας. 

Η νεαρή ερμηνεύτρια διαθέτει μια σημαντική πορεία στο τραγούδι. Εχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Κώστας Λειβαδάς, ο Στάμος Σέμσης, ο Γιώργος Καζαντζής, ο Στάθης Δρογώσης καθώς και με τον πιανίστα Δαυίδ Ναχμία. Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι σε μουσική του Στάμου Σέμση και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου «Καρδιά στην καρδιά» και το «Μια και καλή» ντουέτο με την Έλλη Πασπαλά, σε μουσική του Γιώργου Κυριάκου και στίχους του Άρη Δαβαράκη.

Στίχοι - Μουσική: Τάσος Μελετόπουλος

Ερμηνεία: Χριστίνα Σαμαρά

Ενορχήστρωση, μίξη, παραγωγή: Χρήστος Αλεξάκης

Επιμέλεια - Οργάνωση: Άρης Δαβαράκης

Σκηνοθεσία video: Σπύρος Μαλτέζος

https://www.youtube.com/watch?v=lE0T2fachfI



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35