Φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών: WANNABE THEATRE FESTIVAL

Φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών: WANNABE THEATRE FESTIVAL

Από τις 20 μέχρι τις 26 Μαΐου 2024 το UP Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί νέους καλλιτέχνες και νέες ομάδες, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της ομάδας Repente-Αrts.

Επαγγελματίες ηθοποιοί και χορευτές, σπουδαστές δραματικών σχολών, stand-up comedians καθώς και ερασιτέχνες με σχετική εμπειρία μπορούν να παρουσιάσουν από 20 έως 30 λεπτά μίας in progress παράστασης με σκοπό να κερδίσουν την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Η ομάδα που θα διακριθεί  θα κερδίσει  το ποσό των 300 ευρώ καθώς και  την ευκαιρία να παρουσιάσουν την παράσταση τους για μίνιμουμ τέσσερις  παραστάσεις στον ίδιο χώρο την σαιζόν  2024-2025.

 

 

Τι πρέπει να κάνουμε  για να συμμετέχουμε  στο Φεστιβάλ;

Να φτιάξουμε μια ομάδα έως 5 ατόμων,  να βρούμε μία ιδέα που θέλουμε να παρουσιάσουμε  και  να στείλουμε ένα  email (εντός προθεσμίας! ), με τα εξής στοιχεία:

  • Μια περίληψη της ιδέας έως και 300 λέξεις

(Το θέμα των προτάσεων είναι ελεύθερο. Οτιδήποτε προβληματίζει και συγκινεί με βάση το κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής μας είναι θεμιτό.)

  • Ένα βίντεο γνωριμίας των συμμετεχόντων έως 2 λεπτά. (Ποιοι είστε, ποια είναι η σκέψη πίσω από την ιδέα σας).
  • Αν υπάρχει υλικό από τις πρόβες σας (προαιρετικό).

Οι ενδιαφερόμενοι  καλούνται να στείλουν email μέχρι τις 29/3/2024  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα επισυναπτόμενα  αρχεία  με θέμα: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ WANNABE THEATER FESTIVAL

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6939407540 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ας αντισταθούμε  στην μοναξιά των εποχών και ας ονειρευτούμε ένα φωτεινό μαζί. Με στόχο την χαρά, την δημιουργία και την ανάδειξη νέων προσώπων και σχημάτων οραματιζόμαστε ένα μεγάλο «πάρτυ», μια διαδικασία ενός λυτρωτικού και δημιουργικού «ταξιδιού».

 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35