Άννα Χρυσάνθου «αν | να». Το πρώτο άλμπουμ της νέας τραγουδοποιού

Άννα Χρυσάνθου «αν | να». Το πρώτο άλμπουμ της νέας τραγουδοποιού

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Άννας Χρυσάνθου με τίτλο «αν | να», αναφέρεται σε ένα μουσικό ταξίδι τουλάχιστον τεσσάρων χρόνων συλλογής τραγουδιών, εμπειριών και στιγμών και περιγράφει τόσο τη προσωπική εξέλιξη της Άννας ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος.

Πρόκειται για ένα δίσκο που χαρακτηρίζεται ως ένα τετράδιο ιδεών και αποτελείται από δέκα τραγούδια όπου η Άννα μας συστήνεται ως τραγουδοποιός και γράφει τους στίχους και τη μουσική στα οκτώ από τα δέκα τραγούδια του δίσκου. Σκοπός ήταν να παρουσιάσει ό,τι την εμπνέει, ό,τι τη θίγει και ό,τι την απασχολεί κρατώντας γερά τα θεμέλια της μουσικής της παιδείας από την κλασική μουσικολογία στην contemporary μουσική.

Πιστεύοντας πάντα στην ομάδα, η Άννα γράφει σχεδόν όλα τα τραγούδια του δίσκου με συνεργάτες και φίλους – τους εξαιρετικούς Άλκη Δήμο, Δημήτρη Καζάνη, Σωτήρη Μαυρονάσιο και Στέλιο Φραγκούς ενώ τη συμπαραγωγή, ηχογράφηση και mixing αναλαμβάνει ο Χρήστος Ζαντιώτης και το mastering o Απόστολος Σιώπης.

Στην ομάδα των μουσικών, η Άννα επιλέγει επίσης να συνεργαστεί με μουσικούς με τους οποίους πάντα ήθελε να συνυπάρξει δισκογραφικά, όπως το Γιώτη Κιουρτσόγλου, ο οποίος συμμετέχει σε τρία τραγούδια του δίσκου.

 Τα τραγούδια "Να ‘ρθεις να με βρεις" και Μια "Καινούρια Αγάπη", υπογράφουν ο Νίκος Φραγκάκης και ο Γιάννης Χαριλάου αντίστοιχα.

Τον σχεδιασμό του δίσκου αναλαμβάνει η Ελεάνα Χρυσάνθου και το artwork design η Ερμίνα Εμμανουήλ.

Το κάθε κομμάτι ένα μια αυτοτελής ιστορία με κοινά στοιχεία στις ενορχηστρώσεις με επιρροές από την pop/rock και jazz κουλτούρα. Μουσικά υπάρχει μια κοινή αναφορά στο πιάνο, τις κιθάρες, τα έγχορδα και τα χάλκινα, ενώ οι στίχοι της είναι βιωματικοί με δόσεις ρεαλισμού, αυτοσαρκασμού και ατάκας.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Melodica Art Productions.

Βρείτε το δίσκο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στα link που ακολουθούν:

https://orcd.co/annachrysanthou_anna

//www.youtube.com/@AnnaChrysanthou">https://www.youtube.com/@AnnaChrysanthou



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35