Undercover: Πότε θα προβληθεί η τρίτη σεζόν στο Netflix

Undercover: Πότε θα προβληθεί η τρίτη σεζόν στο Netflix

Έχουμε ημερομηνία και υπόθεση…

Η τρίτη σεζόν της αστυνομικής σειράς Undercover (Μυστικοί Πράκτορες), θα προβληθεί αποκλειστικά στο Netflix στις 10 Ιανουαρίου.

Ύστερα από τη δολοφονία ενός μυστικού πράκτορα, οι ορκισμένοι εχθροί Μπομπ Λέμενς (Τομ Γουάς) και Φέρι Μπάουμαν (Φρανκ Λάμερς) πρέπει να συνεργαστούν για να στριμώξουν το τουρκικό δίκτυο ναρκωτικών XTC του Σερκάν και της Λέιλα Μπουλούτ.

Μετά τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν, ο Μπομπ έχει απολυθεί από το αστυνομικό τμήμα, ενώ εκκρεμεί σε βάρος του μια δικαστική υπόθεση και μια ενδεχόμενη ποινή φυλάκισης. Ο Φέρι βγαίνει από τη φυλακή, αλλά ανακαλύπτει ότι τη θέση του στην κορυφή της διακίνησης του XTC έχει καταλάβει μια νέα, ισχυρότερη και πιο έξυπνη συμμορία της οποίας ηγείται το ζευγάρι Τούρκων Σέρκαν και Λέιλα Μπούλουτ (Μουράτ Σεβέν και Ναζμιγιέ Οράλ).

Όταν ένας νεαρός μυστικός πράκτορας δολοφονείται, η αστυνομία συνειδητοποιεί ότι έχει έναν σπιούνο στις τάξεις της. Ο Πάτρικ Ντίρικς (Γερούν Φαν Ντερ Φεν) έχει μια πρόταση για τον Μπομπ: μπορεί να εξαφανίσει την υπόθεση του δικαστηρίου, εάν ο Μπομπ δουλέψει ξανά ως μυστικός πράκτορας για να διεισδύσει στη συμμορία του Σέρκαν ως πληροφοριοδότης και να ξεσκεπάσει τον προδότη.

Ο Μπομπ αναλαμβάνει διστακτικά αυτήν την ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη αποστολή, προκειμένου να επαναφέρει τη ζωή του σε τάξη και να εξασφαλίσει ένα μέλλον με τη νέα του οικογένεια. Ξαφνικά όμως έρχεται αντιμέτωπος με τον Φέρι Μπάουμαν…

Δείτε το trailer του νέου κύκλου:

https://www.youtube.com/watch?v=FlOqJp_6D10 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35