A Taste of Hunger: O Nikolaj Coster-Waldau θα θυσιάσει τα πάντα για ένα βραβείο στη νέα του ταινία

A Taste of Hunger: O Nikolaj Coster-Waldau θα θυσιάσει τα πάντα για ένα βραβείο στη νέα του ταινία

Η Magnolia Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας ταινίας «A Taste of Hunger», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Nikolaj Coster-Waldau, μαζί με την Katrine Greis-Rosenthal.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του φιλμ, «ένα δυναμικό ζευγάρι στη δανέζικη γκουρμέ κουζίνα που διευθύνει το δημοφιλές εστιατόριο Malus στην Κοπεγχάγη, είναι έτοιμο να θυσιάσει τα πάντα για να κερδίσει ένα αστέρι Michelin».

Οι δυο τους όμως φτάνουν στα όριά τους καθώς προσπαθούν να εξισορροπήσουν την οικογενειακή ζωή με τη λειτουργία ενός εστιατορίου και το trailer δείχνει ξεκάθαρα πως η διατήρηση μιας τόσο αυστηρής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, δεν είναι καθόλου εύκολη.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Δανό σκηνοθέτη Christoffer Boe, ο οποίος έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του “Σκηνοθέτη της Χρονιάς” στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν. Η ταινία γράφτηκε από τον Boe και τον Tobias Lindholm, με τη Louise Vesth να ενεργεί ως παραγωγός. Ο Coster-Waldau, επίσης Δανός, αποφασίζει να κάνει μια στρατηγική κίνηση μακριά από το Game of Thrones με το συγκεκριμένο έργο, επιστρέφοντας στις ταινίες της μητρικής του γλώσσας.

Το «A Taste of Hunger» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και on-demand στις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε ΕΔΩ το τρέϊλερ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35