Η σκοτεινή θεωρία του «Ψάχνοντας το Νέμο» που αλλάζει εντελώς το νόημα της ταινίας

Η σκοτεινή θεωρία του «Ψάχνοντας το Νέμο» που αλλάζει εντελώς το νόημα της ταινίας

Σύμφωνα με έναν fan!

Είναι γνωστό ότι πολλές ταινίες των Disney και Pixar προσφέρουν πάντα ιδιαίτερες και συγκινητικές ιστορίες. Είτε αυτές αφορούν τη σημασία των σχέσεων των ανθρώπων, είτε κάτι άλλο, πάντα περνάνε ένα σημαντικό μήνυμα για το κοινό. Ένα από τα καλύτερα μηνύματα ήρθε από τη θρυλική animated ταινία, Finding Nemo (Ψάχνοντας τον Νέμο). Σε αυτή την ταινία, ένας πατέρας πρέπει να αποδεχθεί ότι ο γιος του μεγαλώνει και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει την ασφάλειά του.

Ωστόσο, μια νέα θεωρία που ήρθε τώρα στη δημοσιότητα, λέει ότι το Ψάχνοντας το Νέμο, μπορεί να είναι πιο σκοτεινό απ’ ό,τι νομίζετε. Στην αρχή του φιλμ, μια μεγάλη τραγωδία χτυπάει τον Marlin (πατέρα του Nemo), όταν ένα Barracuda (Σφύραινα) σκοτώνει τη γυναίκα του και σχεδόν όλα τα αυγά της.

Ο Marlin λίγο αργότερα βρίσκει ένα αυγό, το οποίο είχε περάσει απαρατήρητο από το μεγάλο ψάρι, το οποίο γέννησε τον Nemo. Ενώ η ταινία μάς δίνει ένα σκοτεινό συναίσθημα από την αρχή, μία νέα θεωρία πηγαίνει τα πράγματα σε πιο σκοτεινά μονοπάτια.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35