Το Luck του Apple TV πάει κόντρα στις προλήψεις για τις μαύρες γάτες! - Review

Το Luck του Apple TV πάει κόντρα στις προλήψεις για τις μαύρες γάτες! - Review

Και μας λέει ότι όσο υπάρχει αγάπη στη ζωή μας είμαστε άπειρα τυχεροί!

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Luck της Peggy Holmes που κατέφτασε στο Apple TV+ σε σενάριο  των Kiel Murray, Jonathan Aibel και του Glenn Berger, θα “θεραπεύσει” για τα καλά και τους τελευταίους προληπτικούς απέναντι στις μαύρες γάτες!

Η εν λόγω computer-animated μυθοπλασία φαντασίας βασίζεται σε μία ιδέα των Rebeca Carrasco, Juan De Dios και Julián Romero, ενώ στη παραγωγή αυτή της Apple και της Skydance Animation, τις φωνές τους δανείζουν οι: Eva Noblezada, Simon Pegg, Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Flula Borg, Lil Rel Howery, Colin O'Donoghue, και ο John Ratzenberger.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται γύρω από τη ‘Sam Greenfield’, μία ορφανή νεαρή και ίσως το πιο άτυχο άτομο τούτου του κόσμου! Η ίδια δεν κατάφερε να βρει την παντοτινή της οικογένεια, και έχοντας πλέον ενηλικιωθεί, καλείται να ζήσει μόνη της οπότε εγκαταλείπει την κοινωνική δομή όπου διέμενε. Αλλά και στο νέο της ξεκίνημα δεν σταματά να διαπιστώνει καθημερινά πως οι αναποδιές που την κυνηγούν από παιδί δεν λένε να τελειώσουν!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35