Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Ό,τι παίζει στα σινεμά από 29 Σεπτεμβρίου

Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Ό,τι παίζει στα σινεμά από 29 Σεπτεμβρίου

Με πέντε ταινίες ξεκινά απόψε η κινηματογραφική εβδομάδα. Πρόκειται για την επική περιπέτεια «Η Γυναίκα Βασιλιάς», που βασίζεται σε μία αληθινή ιστορία, το περιβαλλοντικό θρίλερ «Η Φλεγόμενη Θάλασσα», τη δραματική ταινία «Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα» με τη Σιγκούρνι Γουίβερ και τον Κέβιν Κλάιν. Ακόμη, προβάλλονται το δράμα «Bad Guy» που γύρισε ο Κιμ Κι-Ντουκ το 2001 και το αμερικάνικο φιλμ τρόμου «Χαμογέλα».

«Η Φλεγόμενη Θάλασσα»: Ένα περιβαλλοντικό θρίλερ του Τζον Αντρέας Άντερσεν

To 1969, η νορβηγική κυβέρνηση ανακοινώνει την ανακάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως, στη γειτονική Βόρεια Θάλασσα, ξεκινώντας μια προσοδοφόρα περίοδο υπεράκτιας εξόρυξης. Πενήντα χρόνια αργότερα, αρχίζουν να εκδηλώνονται οι περιβαλλοντολογικές συνέπειες, καθώς μια ρωγμή στον πυθμένα της θάλασσας προκαλεί την κατάρρευση μιας εξέδρας εξόρυξης.

Μια ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων και η χειρίστρια υποβρυχίων Σοφία, σπεύδει να ερευνήσει για τους αγνοούμενους και να καθορίσει την αιτία της ζημιάς, αλλά ανακαλύπτει ότι αυτό είναι απλώς η αρχή μιας πιθανής αποκαλυπτικής καταστροφής. Ενώ εκκενώνονται οι εξέδρες, ο σύντροφος της Σοφία, ο Στίαν, παγιδεύεται στον βυθό της θάλασσας και η Σοφία πρέπει να καταδυθεί για να τον σώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35