«I love Greece» η γαλλική ταινία με το διεθνές καστ που γυρίστηκε στη Σέριφο -Πότε θα προβληθεί (βίντεο)

«I love Greece» η γαλλική ταινία με το διεθνές καστ που γυρίστηκε στη Σέριφο -Πότε θα προβληθεί (βίντεο)

«Είχα την επιθυμία να επιστρέψω στην Ελλάδα για την πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους στη Σέριφο, σε αυτό το νησί των Κυκλάδων όπου γεννήθηκα» αναφέρει η ελβετικής, ελληνικής και βρετανικής καταγωγής σκηνοθέτις, Ναυσικά Γκερί Καραμαούνα.

Γιατί μία ταινία, με διεθνές καστ είναι γυρισμένη στη Σέριφο

«Νιώθω αυτοπεποίθηση σε αυτόν τον οικείο τόπο όπου γνώρισα τον κόσμο. Όταν ήμουν μικρή, το καλοκαίρι, επινοούσα ιστορίες εκεί. Πιο μεγάλη, μου φαίνεται ότι τα στοιχεία της φύσης, ο δυνατός αέρας και ο δυνατός ήλιος, έπλασαν το βλέμμα μου. Ήθελα να στρέψω την κάμερά μου σε αυτή τη φύση που αγαπώ βαθιά. Επίσης, με αυτή την ταινία, ήθελα να τιμήσω το μικροσκοπικό, τη λεπτομέρεια, τα «μικρά τίποτα» που συνθέτουν τη ζωή, την καθημερινότητα».

Η πρωτοεμφανιζόμενη ελληνικής καταγωγής Ναυσικά Γκερί Καραμαούνα υπογράφει τη σκηνοθεσία μίας απολαυστικής ρομαντικής κωμωδίας με φόντο την ηλιόλουστη Σέριφο. Η ταινία έχει τίτλο «Ι love Greece», πρωταγωνιστούν έλληνες και ξένοι ηθοποιοί και θα προβάλλεται από Πέμπτη 10 Αυγούστου στους κινηματογράφους.

Στην καλοκαιρινή αυτή ταινία πρωταγωνιστεί ένα διεθνές καστ με τους Stacy Martin, Vincent Dedienne, Στέλιο Μάινα, Μαρία Αποστολακέα, Πανάγο Ιωακείμ, Σοφία Σεϊρλή, Αλέξανδρο Σπανό, Άλκη Παναγιωτίδη και τη Νανά Μούσχουρη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35