Οι 10 πιο κερδοφόρες ταινίες για το 2023 μέχρι στιγμής

Οι 10 πιο κερδοφόρες ταινίες για το 2023 μέχρι στιγμής

Κι όμως, η Barbie δεν είναι (ακόμα) στην κορυφή…

Οι φόβοι της μεταπανδημικής περιόδου σχετικά με τη φυσική παρουσία των θεατών στους κινηματογράφους, φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα στις αίθουσες του εξωτερικού, καθώς φέτος τα blockbusters επέστρεψαν δυναμικά, χαρίζοντας εντυπωσιακά έσοδα στις εταιρείες παραγωγής. Κάποιες από τις πιο κερδοφόρες ταινίες, μάλιστα, σπάνε το ένα ρεκόρ εσόδων μετά το άλλο.

Το τελευταίο δίμηνο η συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από το νολανικό Oppenheimer και την Barbie της Greta Gerwig, ωστόσο καμία από αυτές τις παραγωγές δε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο κερδοφόρες ταινίες της σεζόν.

Αυτή ανήκει στην ταινία The Super Mario Bros. Movie που έγραψε ιστορία, έχοντας το πιο επιτυχημένο άνοιγμα που έγινε ποτέ παγκοσμίως για ταινία κινουμένων σχεδίων. Το δημοφιλές video game ολοκλήρωσε με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο τη μεταφορά του από τον χώρο των video games σε εκείνο των κινηματογραφικών παραγωγών αποκομίζοντας περισσότερα από 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ακολουθεί η Barbie της Greta Gerwig, η οποία ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια μόνο τον Αύγουστο. Το Guardians Of The Galaxy Vol. 3 του James Gunn βρίσκεται στην τρίτη θέση, κερδίζοντας πάνω από 823 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35