«Τα Χαμένα Λουλούδια της Άλις Χαρτ»: Η νέα μίνι σειρά για τη γυναικεία κακοποίηση, τον πόνο και την απελευθέρωση

«Τα Χαμένα Λουλούδια της Άλις Χαρτ»: Η νέα μίνι σειρά για τη γυναικεία κακοποίηση, τον πόνο και την απελευθέρωση

Μία ιστορία φτιαγμένη από γυναίκες, για γυναίκες…

Όταν το 2019 η συγγραφέας Holly Ringland εξέδιδε το βιβλίο της με τίτλο The Lost Flowers of Alice Ηart δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι μία μέρα θα είχε την ευτυχία να το δει διασκευασμένο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Amazon Prime Video με πρωταγωνίστρια την Sigourney Weaver.

«Έγραψα το βιβλίο σκεπτόμενη ότι κανείς άλλος δεν θα το διαβάσει, ήθελα όμως να βρει τους ανθρώπους του», είχε δηλώσει η συγγραφέας στο Deadline, τονίζοντας πως έψαχνε να χρησιμοποιήσει τη φωνή της και να πει στους άλλους ανθρώπους πως δεν είναι μόνοι τους.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αυστραλία. Η μικρή Alice Hart αναγκάζεται να μείνει στη φάρμα της γιαγιάς της, όπου καλλιεργεί ενδημικά λουλούδια και φυτά. Η προσαρμογή είναι δύσκολη για το κορίτσι, σιγά σιγά όμως θα καταφέρει να μπει στους ρυθμούς της νέας της οικογένειας, για να αρχίσει να ανακαλύπτει, χρόνια μετά, διάφορες ενοχλητικές αλήθειες για τη ζωή της.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου και αποτελείται από επτά επεισόδια, όλα σε σκηνοθεσία της Glendyn Ivin (The Cry). Την τηλεοπτική διασκευή του βιβλίου ανέλαβε η Sarah Lambert, που είναι και συμπαραγωγός μαζί με την Bruna Papandrea (Big Little Lies).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35