Σειρές και ταινίες που μας ταξιδεύουν…

Σειρές και ταινίες που μας ταξιδεύουν…

Τα ταξίδια δεν σταματούν ποτέ. Ακόμη και αν μόλις έχουμε επιστρέψει από αυτά που πρόσφατα κάναμε στις γιορτές, ήδη σχεδιάζουμε τα επόμενα. Κάποια από αυτά θα τα πραγματοποιήσουμε και κάποια άλλα θα τα ονειρευτούμε. Για να πάρουμε ιδέες αλλά και να πετάξουμε σε άλλους τόπους και χρόνους, το Vodafone TV μας ταξιδεύει από την άνεση του καναπέ μας μέσα από την κατηγορία «Travelling around».

Θα πάμε στο νησί του «Lost», στο Γουέστερος του «House of the Dragon», στη Νέα Υόρκη του «Sex and the City», στην ενδοχώρα της Αυστραλίας του «Faraway Downs», στον πλανήτη Αρράκις του «Dune», και σε πολλά ακόμη αφού τα προηγούμενα είναι ένα μικρό δείγμα από το μεγάλο αφιέρωμα του Vodafone TV γι’ αυτόν τον Γενάρη!

Ταξίδια στον τόπο και τον χρόνο

Ποιος δεν θέλει να επιστρέψει στον κόσμο του Άρεντελ στο «Frozen» και να ζήσει την περιπέτεια μαζί με τους αγαπημένους του ήρωες, την Έλσα, την Άννα και όλους τους υπόλοιπους; Ή να απολαύσει παραδεισένιες μέρες σε ένα εξωτικό σκηνικό, με κοκτέιλς δίπλα στην πισίνα και μαθήματα scuba diving στο «The White Lotus»; Να γυρίσει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και με την ταινία «Ξενοδοχείο Grand Budapest» να ξεναγηθεί στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης, σε ένα πολυτελές κτίριο όπου περνά το χρόνο της η αφρόκρεμα της γηραιάς ηπείρου.

Να μεταφερθεί στο άγριο φυσικό τοπίο ενός παραθαλάσσιου ιρλανδικού χωριού στην ταινία «Τα Πνεύματα του Ινισέριν». Να παρακολουθήσει τη γέννηση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στη σειρά Rome, να γνωρίσει την ασφυκτική ελληνική επαρχία του Milky way, και να ταξιδέψει πέρα από τον γαλαξία με το  «Interstellar».

Lost

Ένα μυστηριώδες τροπικό νησί στον Ειρηνικό είναι ο τόπος όπου οι επιζώντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος προσπαθούν να επιβιώσουν. Ίντριγκες, έρωτες, αντιπαλότητες, πολύπλοκοι χαρακτήρες, και ένας αχαρτογράφητος χώρος είναι μερικά από αυτά που έκαναν τους τηλεθεατές να μην ξεκολλάνε από τις οθόνες τους στη συναρπαστική σειρά μυστηρίου και δράσης που απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς, καθήλωσε με το γεμάτο ανατροπές σενάριο, και αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Υπέροχο το σκηνικό καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των γυρισμάτων έγινε σε διάφορες περιοχές στο Οάχου της Χαβάης, όπως για παράδειγμα στη Ka'a'awa Valley, στους καταρράκτες, στις σπηλιές και τις ακτές του νησιού. Κάνε rewatch την επιτυχημένη σειρά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35