2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής - ΤΕΛΙΚΟΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 11.00 το πρωί στο θέατρο Παραμυθίας

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής - ΤΕΛΙΚΟΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 11.00 το πρωί στο θέατρο Παραμυθίας

Ομόφωνα η κριτική επιτροπή της ημιτελικής φάσης του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Διαλόγων επί Σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος αποτελούμενη από τους Νίκο Σκουλά, ηθοποιό-σκηνοθέτη, μέλος της Ε.Σ.Ε., Θάνο Τσάμπρα, σεναριογράφο-συγγραφέα, μέλος της Ε.Σ.Ε. και την Ειρήνη Μακαρόνα, ηθοποιό, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. προέκριναν 8 μονολόγους για τον τελικό.

Μη επιθυμούντες όμως να αδικήσουν δύο εξαίρετες προσπάθειες ζήτησαν από τον Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων να περάσουν, πέραν των οκτώ, και οι δυο αυτές προσπάθειες στον τελικό, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. οπότε οι δέκα που προκρίθηκαν είναι οι κάτωθι:

25 γραμμάρια

Αθάνατοι στην πόλη

"Α' της αγάπης

Η δική μου ιστορία

Ελένη Αγγελίνα

Μέδουσα

Παύρ απέλαυεν, όπως πατρίδι πολλά λίπη...

Προτομή

Η φωλιά του κόρακα

Nionio

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς εκ μέρους της Ε.Σ.Ε. και τα μέλη των κριτικών επιτροπών της προκριματικής και ημιτελικής φάσης Τζένη Κοσμίδου, γενική γραμματέας της Ε.Σ.Ε., Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης σεναριογράφος-ηθοποιός, μέλος της Ε.Σ.Ε., Θοδωρής Προκοπίου, ηθοποιός, Νίκος Σκουλάς, ηθοποιός-σκηνοθέτης, μέλος της Ε.Σ.Ε., Θάνος Τσάμπρας, σεναριογράφος-συγγραφέας, μέλος της Ε.Σ.Ε. και Ειρήνη Μακαρόνα, ηθοποιός, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. αφ'ενός ευχαριστούν όλους όσοι μετέσχον, αφ'ετέρου εύχονται στους προκριθέντες...

Καλή Επιτυχία!

Ο τελικός θα τελεσθεί στο Θέατρο Παραμυθίας την 18η Ιουνίου 2023 και ώρα 11.30 (ώρα προσέλευσης 11.00) και όποιος προσέλθει στο θέατρο αναγνωρίζει το δικαίωμα στην Ε. Σ.Ε. να τον κινηματογραφήσει/φωτογραφήσει και να δημοσιεύσει το υλικό.

Είσοδος ελευθέρα.

Κράτηση υποχρεωτική στο 6932089819.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κάθονται μαζί με τους θεατές έκαστος δυνάμενος να συνοδεύεται από δύο άτομα (δύο ο/η συγγραφέας, δύο ο ερμηνευτής/η ερμηνεύτρια).

Διάρκεια μονολόγου έως (αυστηρά) 15 λεπτά.

Δεν επιτρέπεται η χρήση σκηνικών και ήχων.

Η σειρά παρουσίασης των μονολόγων θα γίνει με κλήρωση. Μετά το πέρας των παραστάσεων η κριτική επιτροπή θα συνεδριάσει και εν συνεχεία θα απονεμηθούν τα βραβεία.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35