Θεσσαλονίκη: Το 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού στο Θέατρο Κήπου και τη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: Το 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού στο Θέατρο Κήπου και τη Νέα Παραλία

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και performances, με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλά νεανικά σχήματα, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του φετινού 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 9 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου και τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Το όραμά μας για ένα καλοκαιρινό Φεστιβάλ είναι πλέον πραγματικότητα. Σήμερα φτάνουμε στην 4η διοργάνωση του νέου πολιτιστικού θεσμού για την πόλη, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Γεννήθηκε μέσα στην πανδημία, όχι σε τόσο εύκολες συνθήκες, αλλά χαίρομαι γιατί η πόλη το αγκάλιασε και φιλοξενεί καλλιτέχνες από όλη τη χώρα, αναδεικνύει νέα καλλιτεχνικά σχήματα και νέους δημιουργούς. Παρουσιάζει το κλασικό με το σύγχρονο, τη νοσταλγία με τη δυναμική, την ενέργεια των νεανικών σχημάτων, τον πολιτισμό που εξελίσσεται», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου για την παρουσίαση του προγράμματος.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Καραγιάννη, πρόσθεσε από την πλευρά της πως πέρσι το Φεστιβάλ Καλοκαιριού το παρακολούθησαν πάνω από 30.000 θεατές, εκφράζοντας την πίστη πως φέτος ο αριθμός αυτός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. «Να χαρούμε, να ψυχαγωγηθούμε, να απολαύσουμε παραστάσεις και να χαλαρώσουμε. Αυτό που κάνει το φεστιβάλ να ξεχωρίζει είναι ότι επιδιώκουμε συνέργειες και συνεργασίες. Θέλουμε να προβάλλουμε τον δημιουργικό καλλιτεχνικό πλούτο της πόλης, να αγκαλιάσουμε τις καλλιτεχνικές ομάδες, να τους δώσουμε βήμα και χώρο για να εκφραστούν», συμπλήρωσε η κ. Καραγιάννη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35