«Σέρλοκ Χολμς: Η οργάνωση των κοκκινομάλληδων» του σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ…

«Σέρλοκ Χολμς: Η οργάνωση των κοκκινομάλληδων» του σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ…

Ο πέμπτος τίτλος έρχεται να προστεθεί στην πρωτότυπη παιδική σειρά, για παιδιά από 8 ετών και πάνω, των εκδόσεων Μίνωας «Μυστικά και χαμένοι θησαυροί»!

Ειδικά διασκευασμένες για παιδιά από τη συγγραφέα Χαρά Κατσαρή, με υπέροχη εικονογράφηση, οι ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς θα μυήσουν τους μικρούς αναγνώστες στον κόσμο του μεγαλύτερου ντετέκτιβ όλων των εποχών. Μέσα από περιπέτειες γεμάτες απρόοπτα, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις αξίες της φιλίας και της δικαιοσύνης.

Η Οργάνωση των Κοκκινομάλληδων αναζητεί ένα καινούριο μέλος για να αναλάβει κάποια μικροκαθήκοντα. Ο μισθός για τη θέση αυτή θα είναι τέσσερις λίρες την εβδομάδα. Όλοι οι κοκκινομάλληδες άντρες με καλή υγεία και με ηλικία πάνω από 21 ετών είναι δεκτοί.

Ο Ζαμπέζ Γουίλσον, κοκκινομάλλης, απαντά στην παραπάνω αγγελία και προσλαμβάνεται στην Οργάνωση των Κοκκινομάλληδων. Όταν, όμως, χάνει την καλοπληρωμένη θέση του χωρίς μάλιστα καμιά προειδοποίηση, ζητά από τον Σέρλοκ Χολμς να ανακαλύψει γιατί συνέβη αυτό. Και ενώ στην αρχή η υπόθεση φαίνεται απλή, καταλήγει σε μια μεταμεσονύκτια παρακολούθηση, με τον Χολμς να προσπαθεί να αποτρέψει ένα συνταρακτικό έγκλημα.

Διαβάστε ένα δείγμα από το βιβλίο εδώ:

https://minoas.gr/PDF/22410_Preview.pdf

Αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

https://minoas.gr/product/serlok-cholms-i-organosi-ton-kokkinomallidon/

Τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς θα τα βρεις εδώ:

https://minoas.gr/seira/mystika-kai-chamenoi-thisayroi/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35