«Η κυρία Σκιάχτρω» της Αναστασίας Λιάπη… στην προθήκη της αυλής μας

«Η κυρία Σκιάχτρω» της Αναστασίας Λιάπη… στην προθήκη της αυλής μας

Το βιβλίο της Αναστασίας Λιάπη «Η κυρία Σκιαχτρώ» σε κείμενο και φωτογραφίες δικές της κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Η ομορφιά των συναισθημάτων βρίσκεται παντού και μπορεί να δώσει ζωή στα πάντα. Έτσι σε αυτήν την ιστορία μας ένα σκιάχτρο έχοντας σκέψεις και αισθήματα παίρνει μια θέση στον κόσμο μας με την αγάπη που του χαρίζει ένα παιδί.

«Για πολλά χρόνια δυσκολευόμουν με το στόμα να εκφραστώ, γι’ αυτό κι ο δρόμος μου ήταν η εικόνα. Κατάφερα όμως να βρω τον τρόπο και μέσα από αυτό το βιβλίο θέλω να ην υπάρχουν Κυρίες Σκιαχτρώ. Να μην μένουμε Αμίλητοι, Ακούνητοι, Αγέλαστοι, να βρίσκουμε τρόπο να εκφραστούμε. Τα παιδιά μας να έχουν στόμα, γιατί μυαλό και συναισθήματα έχουν όλα και διαβάζοντας το παραμύθι θα δείτε ότι χωρίς να τα εκβιάζει θα γίνουν αυτό που τελικά είναι, αρκεί να μάθουν την αγάπη. Αλλά… διαβάζοντας το παραμύθι θα δείτε ότι δεν έχει τέλος, μιας και υπάρχει και η άλλη πλευρά των πλασμάτων. Το να έχουν στόμα, μεγάλο στόμα φορές σε σχήμα μα και λέξεις, αλλά χωρίς ψυχή, καρδιά, μυαλό. Όμως αυτό τον ήρωα θα τον γνωρίσετε στο επόμενο παραμύθι μου μιας και είναι πολύ στενά συνδεδεμένος με την κυρία Σκιαχτρώ.»

150814283 178119787096600 2542750394419430491 n

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.ydroplanobooks.gr/product/kyria-skiachtro/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35