«Lego Jurassic World – Επιχείρηση: Διάσωση»… στην προθήκη της αυλής μας

«Lego Jurassic World – Επιχείρηση: Διάσωση»… στην προθήκη της αυλής μας

Το Jurassic World είναι ένα συναρπαστικό θεματικό πάρκο με πραγματικούς δεινόσαυρούς. Ο Σάιμον Μασράνι, ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του πάρκου, η Κλερ Ντίρινγκ και ο πολυμήχανος Όουεν Γκράντι, μπλέκουν συνεχώς σε περιπέτειες και προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση: δεινόσαυροι το σκάνε, κυνηγοί θησαυρών εμφανίζονται από το πουθενά και ο κ. Μασράνι εφευρίσκει καινούργιες – όχι και τόσο ασφαλείς- εκπλήξεις για τους επισκέπτες του!

Έλα στην παρέα του Όουεν Γκράντι, της Κλερ Ντίρινγκ και των απίθανων δεινοσαύρων τους στο πάρκο LEGO® Jurassic World™. Τρεις περιπετειώδεις ιστορίες για να διαβάσεις και να τρέξεις με τους Ράπτορες, να πετάξεις με τους Πτερανόδοντες και να ανακαλύψεις τον απόλυτο θησαυρό.

Μόλις κυκλοφόρησαν δυο νέοι τίτλοι από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και  τη σειρά «Lego Jurassic World». Το βιβλίο «Lego Jurassic World – Επιχείρηση: Διάσωση» έχει μεταφράσει η  Κέλλυ Δημοπούλου και απευθύνεται για παιδιά από 5 ετών και πάνω.

 

lego

 

Διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/05/531005-EPIXEIRISI-DIASWSI-LEGO-1o-KEF.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/biblia-me-agapimenous-xaraktires/lego-jurassic-world/epixeirisi-diasosi/

Δες τη σειρά «Lego» εδώ:

https://www.epbooks.gr/sylloges/lego/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35