«Ο Βασιλικός κήπος» του Ηλία Παυλιδάκη… στην προθήκη της αυλής μας

«Ο Βασιλικός κήπος» του Ηλία Παυλιδάκη… στην προθήκη της αυλής μας

Το νέο βιβλίο του Ηλία Παυλιδάκη «Ο Βασιλικός κήπος» μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Λιβάνης.

Η ιστορία του Βασιλικού Κήπου είναι µια εσωτερική αναζήτηση για έναν κόσµο που τα µάτια µας δεν µπορούν να δουν. Για το δώρο του Θεού στον άνθρωπο, την Πνοή της Ζωής.

Κάποτε, στο κέντρο ενός κήπου υπήρχε ο πέτρινος θρόνος του βασιλιά του τόπου. Αυτός είχε µια παράξενη επιθυµία: Άκουσε την ιστορία του Χριστού και τα θαυµαστά Του έργα, όπως και ότι ποτέ δεν αγαπήθηκε βασιλιάς τόσο πολύ από τους ανθρώπους.

Από τον εγωισμό του πήρε ένα κοµµάτι από τον σταυρό που σταύρωσαν τον Χριστό, εκείνο που έγραφε «Ιησούς ο Ναζωραίος ο βασιλιάς των Ιουδαίων», για να το τοποθετήσει στην πλάτη του θρόνου του. Με αυτή την πράξη ήθελε να δείξει ότι δεν υπάρχει κανείς ανώτερος από αυτόν στη Γη και στον ουρανό και ότι αυτός είναι κυρίαρχος των πάντων.

Όµως, όταν τοποθέτησε το ξύλο και κάθισε στον θρόνο, είδε για µια στιγµή όλα τα κακά και τα καλά έργα που είχε κάνει. Τα κακά ήταν περισσότερα από τα καλά. Είδε τον Κύριο αυτού του κόσµου και την κρίση που είχε ετοιµάσει για αυτόν. Μονοµιάς τρελάθηκε και κρεµάστηκε. Έπειτα κάθισαν κι άλλοι σε αυτό τον θρόνο. Κάποιοι απ’ αυτούς επίσης τρελάθηκαν, όµως κάποιοι άλλοι βρήκαν τη γαλήνη στην καρδιά τους. Είσαι σίγουρος ότι θες να µπεις µέσα;

Αυτή την εποχή έχει ανάψει ξανά µια φλόγα στις καρδιές των ανθρώπων για την αναζήτηση της αλήθειας.  Δύσκολοι καιροί έρχονται που θα ξεχωρίσουν την ήρα από το στάρι.

 

κηπος

 

Αποκτήστε το βιβλίο εδώ:

https://www.livanis.gr/O-Vasilikos-Khpos_p-3223467.aspx

 

ηλιας

O Ηλίας Παυλιδάκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1983 και ζει στο Κάτω Βαρσαµόνερο του νοµού Ρεθύµνου. ∆ε γνωρίζει καλή γραµµατική και ορθογραφία λόγω της δυσλεξίας του.

Έχει εργαστεί ως αυτοκινητιστής, ναυαγοσώστης, πωλητής κοσµηµάτων, αλλά δεν µπορεί να ξεχωρίσει κανένα από αυτά τα επαγγέλµατα, γιατί όλα τα έκανε µε αγάπη και το καθένα τού δίδαξε κάτι διαφορετικό.

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του

7 Άστρα – Ο Μαθητής,

7 Άστρα – Το Ημερολόγιο,

7 Άστρα – Η Ιστορία µου.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35