«Οχ, πρασίνισα!» της Χριστίνας Αποστολίδη… στην προθήκη της αυλής μας

«Οχ, πρασίνισα!» της Χριστίνας Αποστολίδη… στην προθήκη της αυλής μας

Το σύγχρονο παραμύθι «Οχ, πρασίνισα!» της Χριστίνας Αποστολίδη, σε εικόνες του Γιάννη Σκουλούδη, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών.

Tώρα τελευταία ο κολλητός της Λεώνης, ο Δημήτρης, παίζει και με τη Σοφία. Η Λεώνη θυμώνει, αλλά ΔΕ ζηλεύει. Σιγά μη ζηλεύει τη Σοφία! Ένα πρωί, όμως, ξυπνάει και βλέπει ότι το δέρμα της έχει γεμίσει με πράσινους λεκέδες! Σαν καμηλοπάρδαλη έχει γίνει, αν φυσικά οι καμηλοπαρδάλεις είχαν πράσινες κηλίδες αντί για καφετιές.

Μήπως, τελικά, αυτό που νιώθει είναι… ζήλια;

 

ΟΧ

 

Το βιβλίο συνοδεύεται από QR Code που οδηγεί στο ομότιτλο τραγούδι!

https://www.youtube.com/watch?v=LO_er-Cupqk&t=45s

Δραστηριότητες, βασισμένες στο βιβλίο, για γονείς και εκπαιδευτικούς:

https://drive.google.com/file/d/1ApE6ZySrqdykxe7msDvuEpT2IjnfBcOd/view

Αποκτήστε το εδώ:

https://minoas.gr/product/och-prasinisa/

 

Χριστίνα Αποστολίδη

Η Χριστίνα Αποστολίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κι εργάζεται στον χώρο του μάρκετινγκ. Τα τελευταία χρόνια ζει με τον Χρήστο και τη Σοφία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Από τη μαμά της πήρε την αγάπη για το διάβασμα, ενώ με τον μπαμπά της έπαιζε παιχνίδια λέξεων. Ιστορίες για παιδιά ξεκίνησε να γράφει το 2012 για να τις διηγείται στη Σοφία. Γράφει, επίσης, παιδικά τραγούδια. Κείμενά της διακρίθηκαν με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά το 2021 (Ιστορία εκτενούς φόρμας για παιδιά 10-14 ετών και Διήγημα για νέους 14+).

Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τρία βιβλία της: «Ο λύκος και η πεταλούδα» (2019), «Το άτακτο καπέλο» (2020) και «Οχ, πρασίνισα!» (2022).

Γνωρίστε καλύτερα τη Χριστίνα και τις ιστορίες της στο youtube.com/c/apostolidi ή επικοινωνήστε μαζί της στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35