«Η δασκάλα μου όλα τα μπορεί» της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου… στην προθήκη της αυλής μας

«Η δασκάλα μου όλα τα μπορεί» της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου… στην προθήκη της αυλής μας

Το νέο βιβλίο της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου, σε εικόνες Χρύσας Σπυρίδωνος για παιδιά από 2ετών, «Η δασκάλα μου όλα τα μπορεί» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας.

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Ζήτω το νηπιαγωγείο», ιστορίες με χιούμορ, φαντασία, παιχνίδια και ζαβολιές! Διασκεδαστικές περιπέτειες των μαθητών του 1ου Νηπιαγωγείου Αστερούπολης. Μια σειρά βιβλίων για να αγαπήσετε το νηπιαγωγείο και τους μικρούς του ήρωες, που είναι όλοι τους αστέρια!

Η δασκάλα της Σοφίας όλα τα μπορεί!

Να φροντίζει τα παιδάκια, να παίζει κουκλοθέατρο, να ζωγραφίζει υπέροχα, να κάνει πειράματα,

να σφραγίζει μια στοίβα χαρτιά και τόσα άλλα πράγματα! Μήπως δεν είναι μια… σκέτη δασκάλα, αλλά μια νεράιδα που διάλεξε να ζήσει στον μαγικό κόσμο του νηπιαγωγείου;

 

1β

 

Αποκτήστε το βιβλίο εδώ:

https://minoas.gr/product/i-daskala-moy-ola-ta-mporei/

Δείτε εδώ τη σειρά:

https://minoas.gr/seira/zito-to-nipiagogeio/

 

βσ

 

Η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973, όπου και ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και του Τμήματος Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Τουλούζης στη Γαλλία.

Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση ως νηπιαγωγός και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Παράρτημα Κέρκυρας) ως καθηγήτρια της Γαλλικής γλώσσας. Υπήρξε υπεύθυνη της Παιδικής Βιβλιοθήκης ΧΕΝ και Δήμου Κερκυραίων για 3 χρόνια, όπου υλοποίησε προγράμματα αυτοφροντίδας και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης με παιδιά σχολικής ηλικίας. Από το 2001 υπηρετεί ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία του νομού Κερκύρας, όπου και ζει μόνιμα.

Έχει εκδώσει σε συνεργασία με συναδέλφους εκπαιδευτικούς μια σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων με δραστηριότητες για εκπαιδευτικούς και παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο για παιδιά, Η κυρά Δημοκρατία. Είναι στη λίστα του ΕΚΕΒΙ για το πρόγραμμα «Το ΕΚΕΒΙ και το παιδί – Συγγραφείς και εικονογράφοι στα σχολεία». Το 2012 βραβεύτηκε από το Υπουργείο Παιδείας στα πλαίσια του Θεσμού Αριστείας και Καινοτόμων Πρακτικών για τα καινοτόμα προγράμματα που υλοποίησε με τις συναδέλφους της στο 14ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας κατά το σχολικό έτος 2011-2012.

 

βεικ

 

Η Χρύσα Σπυρίδωνος γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Σπύρου Ορνεράκη. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαφήμιση, τη γραφιστική και το κόσμημα. Από το 2010 έκανε την αγάπη της πραγματικότητα και άρχισε να εικονογραφεί ιστορίες για παιδιά. Είναι μαμά δύο παιδιών και ενός δαιμόνιου σκύλου, που πάντα μασάει τις ζωγραφιές και τις μπογιές της. www.cspiridonos.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35