«Ο Τοξοβόλος» του Paulo Coelho… στην προθήκη της αυλής μας

«Ο Τοξοβόλος» του Paulo Coelho… στην προθήκη της αυλής μας

Από τον συγγραφέα που γράφει σε µια παγκόσµια γλώσσα και τα βιβλία του έχουν αντίκτυπο σε εκατοµµύρια ζωές, µια εµπνευσµένη ιστορία «Ο Τοξοβόλος» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνης.

Ο δρόµος του τόξου είναι ο δρόµος της χαράς και του ενθουσιασµού, της τελειότητας και του λάθους, της τεχνικής και του ενστίκτου.

Ο καλύτερος τοξοβόλος της χώρας, ο Τετσούγια, που τώρα ζει ως ταπεινός ξυλουργός σε ένα χωριό, αποδέχεται την πρόκληση ενός άλλου τοξοβόλου που έρχεται από µακριά… Ο Τετσούγια διδάσκει τον ξένο καθώς και ένα ντόπιο αγόρι τη φιλοσοφία της τοξοβολίας.

Στον Τοξοβόλο, ο Paulo Coelho σκιαγραφεί τον δρόµο του τόξου, που αντιστοιχεί όχι µόνο στην τοξοβολία, αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής, και φανερώνει τις αρετές που πρέπει να τη διακρίνουν.

Έγραψα αυτό το βιβλίο στο οποίο το τόξο, το βέλος, ο στόχος και ο τοξοβόλος αποτελούν αναπόσπαστα µέρη του ίδιου συστήµατος ανάπτυξης και πρόκλησης. ―Paulo Coelho

 

ΤΟΞ

 

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.livanis.gr/O-toksovolos_p-3228044.aspx

 

ΚΟΕ

Ο Πάουλο Κοέλο γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1947 και εργάστηκε ως θεατρικός σκηνοθέτης και συγγραφέας, δημοσιογράφος και στιχουργός προτού αφοσιωθεί στα βιβλία του. Η συνεργασία του με τον διάσημο Βραζιλιάνο μουσικό Ραούλ Σέισας είχε ως αποτέλεσμα κλασικά κομμάτια για το βραζιλιάνικο ροκ.

Tα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 320 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν κυκλοφορήσει σε 170 χώρες κι έχουν μεταφραστεί σε 88 γλώσσες. Στις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκαταλέγονται Ο Αλχημιστής, που θεωρείται το βραζιλιάνικο βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, καθώς και το Ημερολόγιο Ενός Μάγου. Είναι ο συγγραφέας με τους πιο πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εξελέγη στην Ακαδημία Γραμμάτων της Βραζιλίας το 2002 και από το 2007 είναι Αγγελιαφόρος Ειρήνης του ΟΗΕ. Έχει λάβει πολλά διεθνή βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

http://paulocoelhoblog.com



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35