«Γιάννης Αντετοκούνμπο – Γράφοντας Ιστορία»… στο γραφείο του Παύλου

«Γιάννης Αντετοκούνμπο – Γράφοντας Ιστορία»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα υπέροχο βιβλίο, ένα βιβλίο που μας βοηθάει να πιστέψουμε πιο πολύ στα όνειρά μας, είναι αυτό το εκδοτικό εγχείρημα από τις εκδόσεις Κάκτος.

Θα μπορούσα να πω αβίαστα ότι είναι ένα βιβλίο που σε ιντριγκάρει να το διαβάσεις, όχι επειδή μιλάει για τον Γιάννη που αγαπάμε, αλλά γιατί λειτουργεί ως βοήθημα στο να κάνουμε το κάτι παραπάνω… σα να είμαστε εμείς οι ίδιοι που πατάμε το παρκέ και με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια, ετοιμαζόμαστε να βάλουμε καλάθι.

Με ένα αφηγηματικό στυλ που διακρίνεται για την αμεσότητα και τη «ζεστασιά» του, o κάθε αναγνώστης έχει την ευχέρεια ν’ ακολουθήσει τη ζωή του Γιάννη, να γοητευτεί από την επιμονή του για την υλοποίηση των στόχων του και να νιώσει το αίσθημα της επιτυχίας να τον κυριεύει, όταν εκείνος… έκανε το «ακατόρθωτο» για τους πολλούς, για εκείνους που εύκολα συμβιβάζονται με την ηττοπάθεια!

Ναι, η ζωή του μπορεί να μοιάζει σαν παραμύθι, αλλά στην ουσία, όλο αυτό το αφήγημα… είναι ένα μάθημα ζωής, είναι η καταγραφή της αλήθειας.

Διαβάστε την ιστορία του Γιάννη και πιστέψτε σ’ αυτή, καθώς όλα μπορούν να συμβούν, όταν υπάρχει θέληση και επιμονή.

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/21754-giannis-antetokounmpo-grafontas-istoria-tou-pouertas-xose-manouel-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35