«Έρως ανίκατε τάχα»: Το νέο βιβλίο του Χρήστου Φασούλα… γεμάτο έρωτα

«Έρως ανίκατε τάχα»: Το νέο βιβλίο του Χρήστου Φασούλα… γεμάτο έρωτα

«Επέστρεψε», αν και δεν έφυγε ποτέ από το χώρο των γραμμάτων, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Φασούλας, παρουσιάζοντάς μας ένα βιβλίο που μιλάει «περί έρωτα», ικανό να μας μεταφέρει σε όλους χώρους σκέψης και προσέγγισης τέτοιου είδους εννοιών.

 

336640458 555637136706110 2684365484385036003 n

 

«Μισό...

Προτού ξεκινήσετε να διαβάζετε την ιστορία, επιτρέψτε μου μία πρωταρχική - διευκρινιστική παρέμβαση εκ μέρους μου. Για να ξέρετε δηλαδή πού βαδίζετε και με τι έχετε να κάνετε. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλώς επειδή τα γεγονότα και τα περιστατικά της ιστορίας που θα διαβάσετε παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ έτσι και δεν υπήρχα εγώ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, επιτρέψετε μου. Επιτρέψτε μου να συστηθώ.

Το όνομά μου είναι Έρως. Μ’ έχετε ακουστά, το ξέρω. Με τη διαφορά πως τα περισσότερα απ’ αυτά που έχετε ακούσει για μένα δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Σας διαβεβαιώνω. Επομένως, δεν θα περιοριστώ μόνο στις συστάσεις. Οφείλω να πω και λίγα πράγματα γύρω από τον εαυτό μου. Προς αποκατάσταση της αλήθειας…», γράφει ο συγγραφέας και το ταξίδι, ήδη έχει αρχίσει.

Διαβάστε εδώ τον πρόλογο του βιβλίου. Ούτε τρία λεπτά υπόθεση δεν είναι…

Βέβαια, ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις καταστάσεις. Μιλάει πάντα ανοιχτά και σε κερδίζει με τον ευθύ του λόγο. 

«Επιτέλους…», μας λέει και συνεχίζει…

«Ύστερα από μία δεκαετία συγγραφικού μπλοκαρίσματος -κρίση, ανεργία και διάφορα άλλα εμπόδια γαρ-, να που κατάφερα να ολοκληρώσω το… καταραμένο δέκατο βιβλίο μου. Και μάλιστα είχα κάμποσες προτάσεις από γνωστούς εκδοτικούς οίκους. Επειδή, ωστόσο, μέσα σ’ αυτά τα δέκα χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στον χώρο των εκδόσεων και γενικότερα του βιβλίου, αποφάσισα να δοκιμάσω αρχικά την τύχη μου στον χώρο της διαδικτυακής αυτοέκδοσης, και αργότερα βλέποντας και κάνοντας.

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, είναι έτοιμο το e-book, και μάλιστα σε αρκετά, πιστεύω, προσιτή τιμή. Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη και η έντυπη έκδοση, το τυπωμένο βιβλίο δηλαδή, το οποίο επίσης θα μπορεί ο καθένας να παραγγείλει online».

334891751 960258281811202 7759228910377980052 n

Εμείς, αφού ευχηθούμε τα καλύτερα στον Χρήστο Φασούλα, θα θέλαμε να σας δώσουμε δυο ακόμα πληροφορίες γι’ αυτό το βιβλίο:

Εδώ αν θέλετε, μπορείτε να παραγγείλετε είτε το βιβλίο είτε το e-book: https://bit.ly/40l2go9

Και αν αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες ή σκέψεις του συγγραφέα, το λινκ της σελίδας του βιβλίου στο Facebook: https://bit.ly/3yFCcYY



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35