«HAPPY HOUR» της Σαρίτα Χαΐμ… στην προθήκη της αυλή μας

«HAPPY HOUR» της Σαρίτα Χαΐμ… στην προθήκη της αυλή μας

Με το τέταρτο μυθιστόρημά της, η Σαρίτα Χαΐμ καταφέρνει να δημιουργήσει ένα μικρό, αυτοτελές σύμπαν σύγχρονων χαρακτήρων. Το Happy Hour, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και αποτελεί ένα ζωντανό ανθρώπινο ψηφιδωτό, με αναγνωρίσιμους ήρωες που βρίσκουν απρόσκοπτα τον δρόμο που οδηγεί στην καρδιά μας.

Το μυθιστόρημα είναι πολυφωνικό καθώς σε κάθε κεφάλαιο ξεδιπλώνονται ιστορίες θαμώνων που επισκέπτονται το μπαρ για να πιούν το ποτό τους. Κάθε κεφάλαιο και μια διαφορετική ιστορία, πάντα στον ίδιο χώρο, στο μπαρ του Βαγγέλη.

Στο μπαρ του Βαγγέλη οι άνθρωποι μοιράζονται τις ιστορίες τους, που διαποτίζονται από αλήθεια και βαθύ συναίσθημα.

Ο Ζαχαρίας έχει το πρώτο του ραντεβού με τη Γλυκερία, μια κοπέλα που γνώρισε στο διαδίκτυο. Η εγκυμονούσα Μαρία σηκώνεται από το κρεβάτι όπου είναι καθηλωμένη, για να συναντήσει τον εργολάβο που θα της φτιάξει το σπίτι των ονείρων της. Ο Αχάν βιώνει έναν πρωτόγνωρο έρωτα που του έχει πάρει τα μυαλά. Η Αμαλία πίνει το τελευταίο λικέρ της ζωής της. Ο Κωνσταντίνος, μετά από χρόνια, αντικρίζει και πάλι τον δυνάστη του. Ο Στέλιος σκέφτεται πώς θα ξεφορτωθεί τον κακοποιητικό πατέρα του και ο Θανάσης τον παλιό του φίλο από τον στρατό που πιστεύει σε αρειανές παρεμβάσεις. Η Κορίνα σχεδιάζει τα βήματά της ως ινφλουένσερ και ο Άρης αναμετριέται με τις επιλογές του.

Ξεφυλλίστε το εδώ:

https://minoas.gr/PDF/35390_Preview.pdf

Αποκτήστε το εδώ:

https://minoas.gr/product/happy-hour/

 

348357842 257552900120949 5379587512568259826 n

Η Σαρίτα Χαΐμ γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1968 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πολιτικές Επιστήμες και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Ασχολήθηκε με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση και έζησε για οχτώ χρόνια στο Βουκουρέστι και στο Τορόντο. Το 2012 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τον τίτλο Ξεκόλλα… από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35