«Αρένα» του Κώστα Τερζάκη από τα 24 γράμματα

«Αρένα» του Κώστα Τερζάκη από τα 24 γράμματα

 

Θύτες και θύματα σμίγουν στην Αρένα. Αγωνίζονται, αποτυγχάνουν, θριαμβεύουν.

Ο Πάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όριά του. Επικίνδυνες παρτίδες και αιχμηροί έρωτες τον εγκλωβίζουν.

Η Δέσποινα με μανία, διεκδικεί όσα πιστεύει ότι της ανήκουν, κατασπαράζοντας συνειδήσεις και ακρωτηριάζοντας φιλίες.

Ο χρηματιστής Γεράσιμος Σωτηρίου, διαχειρίζεται τις περιουσίες των άλλων, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει την δική του απόδραση.

Ένας φόνος ακυρώνει τις προσδοκίες… Τα στοιχεία παραπλανούν… Τα χρήματα κρύβονται πίσω από κωδικούς…

Ένας κλόουν, ένας εχέμυθος σκύλος, μία πανσέληνος, σχέδια, ανάσες, κραυγές, ανεξίτηλες φαντασιώσεις, καθορίζουν ανυποψίαστες ζωές.

Μία αστυνομική, ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται δίπλα μας, μέσα μας. Μία αφήγηση που ξεπηδά χωρίς πυξίδα και ρισκάρει να ονειρεύεται και να κυνηγάει το απρόβλεπτο. Έτσι συνεχίζουμε, προχωράμε μπροστά, επιβιώνουμε, αγαπάμε ξανά.

Η ζωή είναι πάντα μία Αρένα!

Αποκτήστε το εδώ

387495452 1787251821696829 7669200075531924302 n

Ο Κώστας Τερζάκης γεννήθηκε στην Αθήνα από Μικρασιάτισσα μητέρα και Αθηναίο πατέρα. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και ηθοποιός στη Δραματική σχολή Περίακτος. Ήδη από τα πρώτα χρόνια της σχολής εργαζόταν σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές, στο Θέατρο και στο ραδιόφωνο. Ξεκίνησε τον δρόμο του σαν ηθοποιός από το 1988 κι έκτοτε εργάζεται ακατάπαυστα, γράφοντας παράλληλα στίχους και κείμενα.

Στο Θέατρο είχε την τύχη να συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες όπως τους: Κ. ΔΑΜΑΤΗ, Στ. ΤΣΑΚΙΡΗ, Αν. ΑΝΤΥΠΑ, Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Τ. ΜΟΥΔΑΤΣΑΚΗ, Κ. ΜΠΑΚΑ, Στ. ΛΙΒΑΘΙΝΟ, Β. ΤΣΙΒΙΛΙΚΑ κ.ά, καθώς και με σπουδαίους ηθοποιούς που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τη διδασκαλία τους. Έχει εργαστεί στον Ελληνικό κινηματογράφο και έχει συμμετοχή σε μία Γαλλική ταινία, αφιερωμένη στους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες, με τίτλο ‘‘Τα στεφάνια της δόξας’’ όπου είχε τον ρόλο του Σπύρου Λούη.

Εργάζεται χρόνια με τη φωνή του σε διαφημίσεις, μεταγλωττίσεις κι επαγγελματικές προωθήσεις, ενώ επίσης εργάζεται σε παρουσιάσεις εκδηλώσεων και αγώνων μεγάλων ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Συμμετείχε με τη φωνή του στην ομάδα προβολής και προώθησης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας και των χορηγών τους.

Επιπλέον, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην τηλεόραση, τόσο στην προώθηση του προγράμματος, όσο και ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων: Η Αλτάνα της Πάργας, Το Τρίτο στεφάνι, η Λάμψη κ.ά.

Στίχοι του έχουν τραγουδηθεί από γνωστούς Έλληνες ερμηνευτές. Έγραψε τους στίχους των τραγουδιών, τα

κείμενα κι έκανε την αφήγηση, στο μουσικό έργο ΙΩΝΙΑ-ΠΥΛΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, που παρουσιάστηκε σε διάφορους Δήμους της πρωτεύουσας αλλά και στο Ηρώδειο στις 7-10-2023, με 137 καλλιτέχνες επί σκηνής.

Η ΑΡΕΝΑ είναι το πρώτο του βιβλίο. Δεν σταματά να προσπαθεί, να ονειρεύεται και να προσφέρει πάντα με το ίδιο πάθος.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35