«Διχασμένα Χρόνια» της Άννας Μητσοπούλου από τις Εκδόσεις Πηγή Παιδείας… στην προθήκη της αυλής μας

«Διχασμένα Χρόνια» της Άννας Μητσοπούλου από τις Εκδόσεις Πηγή Παιδείας… στην προθήκη της αυλής μας

Η Μελίνα φυγαδεύεται από τον Κίμωνα στην Θεσσαλονίκη για να γλιτώσει από το μένος των Βούλγαρων κατακτητών.Τα πέτρινα χρόνια της κατοχής ζει και αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλευρό της την Εβραία Ραχήλ Μακρή. Ένας αναπάντεχος έρωτας υπό το άγρυπνο βλέμμα του κατακτητή, ένα παιδί και ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό στο Αουσβιτς. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Έρχεται η πολυπόθητη απελευθέρωση και ξεκινάει ο εμφύλιος μαζί με το παιδομάζωμα. Το ίδρυμα της Βασίλισσας φιλοξενεί δύο κορίτσια, τέκνα των ηρωίδων που χάθηκαν.

 

 

Μα χάθηκαν ή μήπως ζουν σε κάποια άλλη γωνιά ανήμποροι να αντιδράσουν στο πολιτικό κατεστημένο; Περνούν τα χρόνια!

Η κεντρική ηρωίδα αναζητά την ταυτότητα της και ταυτόχρονα ξεκινάει ο Γολγοθάς για να βρει το χαμένο της παιδί. Όταν το βρει πιστεύει ότι έφτασε στην κάθαρση. Όμως κάνει λάθος καθώς κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια ενώ αλήθειες μιας ολόκληρης ζωής ξεπροβάλλουν…

Αποκτήστε το εδώ

 αννα μητσοπουλου προφιλ

 

Η Άννα Μητσοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Απόφοιτος Νοσηλευτικής Σχολής, ενώ στο παρελθόν  άσκησε το επάγγελμα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας. Το 2014 διορίστηκε στο Α Περιφερειακό ΚΕΑΟ Αθηνών ως διοικητικός υπάλληλος όπου και υπηρέτησε δυο χρόνια. Σπουδάζει στο Τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού στο ΕΑΠ όπου και φιλοδοξεί να γνωρίσει τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας. Έχει γράψει τα εξής βιβλία: «Φώτισες τη ζωή μου» ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, «Σαν δυο σταγόνες νερό» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ, «Αιματοβαμμένα χρόνια» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ. Το πρώτο της βιβλίο επανακυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Σήμερα υπηρετεί στην Τοπική Διεύθυνση e- ΕΦΚΑ Φλώρινας προσφέροντας τις υπηρεσίες της στον πολίτη. Η συγγραφή είναι μια σχέση εξάρτησης για εκείνη. Είναι η διέξοδος της, καθώς δίνει νόημα τη ζωή της.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35