«ΠΟΥΠΟΥΛApp» των Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη, στην προθήκη της αυλής μας

«ΠΟΥΠΟΥΛApp» των Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη, στην προθήκη της αυλής μας

Το βραβευμένο συγγραφικό δίδυμο Αγγέλου-Σίνη υπογράφει ένα θεατρικό έργο με ατμόσφαιρα πηγαίου χιούμορ και μυστηρίου από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλους, σε εικόνες του Κώστα Θεοχάρη, για παιδιά 6+ ετών.

 

 

«ΠΟΥΠΟΥΛApp»

Μια ξεκαρδιστική ιστορία μυστηρίου και ένα περιπετειώδες κυνήγι διαμαντιών, με γρήγορη πλοκή και πηγαίο χιούμορ, που μας κάνει να αναλογιστούμε τι είναι πραγματικά πολύτιμο για εμάς.

Το «ΠΟΥΠΟΥΛΑpp» παίζεται στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, από την ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, σε σκηνοθεσία Φοίβου Συμεωνίδη. Ερμηνεύουν επί σκηνής οι Αφροδίτη Κλεοβούλου, Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, Γιάννης Οικονομίδης, Δημήτρης Φουρλής, Βασίλης Χατζηδημητράκης.

Η Στέλλα και ο γιος της ο Πολύκαρπος μοιάζουν συχνά σαν να μην μπορούν να συνεννοηθούν και να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Όταν μια μέρα κληρονομούν από την πλούσια θεία της Στέλλας τέσσερα… πουπουλένια μαξιλάρια, σίγουροι ότι πρόκειται για φάρσα, αποφασίζουν να μην τα κρατήσουν, αλλά να τα χαρίσουν αποδώ κι αποκεί. Όταν ανακαλύπτουν, λίγο αργότερα, ότι μέσα σ’ αυτά υπάρχουν κρυμμένα διαμάντια ανεκτίμητης αξίας, κάνουν τα πάντα για να τα βρουν και να τα πάρουν πίσω! Κι η περιπέτεια ξεκινά! Πονηροί τυχοδιώκτες και μυστηριώδη αινίγματα τους κλείνουν τον δρόμο μπλέκοντάς τους σε απίστευτα κωμικές και αλλόκοτες καταστάσεις. Μα όσο τα πλούτη μοιάζουν να απομακρύνονται, τόσο αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν ο ένας τον άλλον…

Ξεφυλλίστε το εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

e87a688d 29e5 4b98 9bef ccdebbae9bde

 

O Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έχουν γράψει δεκάδες βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, ενώ το συγγραφικό τους έργο έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτές της καλλιτεχνικής ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ (www.kopernikos.gr) που αποτελείται από συγγραφείς, σκηνοθέτες, μουσικούς, ηθοποιούς και σκηνογράφους και έχει σαν στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων και ποιοτικών παραστάσεων για παιδιά κάθε ηλικίας. Θεατρικά τους έργα έχουν ανέβει στο Εθνικό Θέατρο, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και σε άλλα θέατρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού.

Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα βιβλία τους "Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει" (Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2015), "Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή" (2014), "Ένα αλφάβητο ταξίδι" (διεθνής διάκριση White-Raven 2016), "Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες" (2016), "Ο μικρός Κοπέρνικος και ο πόλεμος των άσπρων" (2018), "Ο μικρός Κοπέρνικος και το πάρκο των δεινοσαύρων" (2018), "Ο μικρός Κοπέρνικος και ο πύργος με τα μυστικά" (2019), "Φίλοι πάνω κάτω" (2019) και "Ο μικρός Κοπέρνικος και οι Πειρατές του Φάρου" (2021).

 

εικονες βιβλιο 2024 παπαδοπουλος

 

Θεοχάρης Κώστας: Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο κέντρο της την δεκαετία του 80. Από μικρό παιδί μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους, να ακούω τις ιστορίες τους και με την σειρά μου να τις μεταφέρω και εγώ. Και είναι μέχρι σήμερα αυτό που αγαπώ πολύ να κάνω, να λέω  ιστορίες γεμάτες με εικόνες.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35