Ο Archaeostoryteller ξαναχτυπά παρέα με τον αγαπημένο μας ήρωα Ηρακλή, και ταξιδεύουν σε μαγικούς πολιτισμούς. Γνωρίζουν τους αρχαίους Αιγύπτιους και τους θεούς τους, πηγαίνουν στη Μεσοποταμία, για να ανακαλύψουν τα ζιγκουράτ και το έπος του Γκιλγκαμές και ταξιδεύουν παρέα με τους Βίκινγκς στις βόρειες θάλασσες. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους πολιτισμούς του κόσμου και φυσικά και στην αρχαία Ελλάδα!

Το βιβλίο «Ο Ηρακλής σε νέες περιπέτειες» είναι το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης παιδικής σειράς «Η Αρχαιότητα είναι Παιχνιδάκι» του αρχαιολόγου και συγγραφέα Θεόδωρου Παπακώστα (γνωστού ως Archaeostoryteller).
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών.
Μια ιστορία που συνδυάζει το χαρακτηριστικό, διασκεδαστικό στυλ του Archaeostoryteller με έγκυρες αρχαιολογικές πληροφορίες, κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι.
Αποκτήστε το ΕΔΩ

O Θεόδωρος Παπακώστας είναι αρχαιολόγος με μεταπτυχιακό στην προϊστορική και διδακτορικό στην κλασική αρχαιολογία. Εργάζεται ως αρχαιολόγος από το 2007, και το 2018 δημιούργησε το project επικοινωνίας της επιστήμης Archaeostoryteller καθώς θεωρεί πως η επιστήμη ανήκει στον φυσικό αποδέκτη της, το σύνολο της κοινωνίας. Οι δράσεις του περιλαμβάνουν την έκδοση βιβλίων, podcasts, σειρών ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, παρουσία σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, ομιλίες, παρουσιάσεις σε πολλά πανεπιστήμια και σχολεία καθώς και συνεργασίες με το Υπουργείο Πολιτισμού. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 17 γλώσσες διεθνώς και κυκλοφορούν σε 100+ χώρες.