«Δεν θα κοιμηθώ απόψε» των Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη στο γραφείο της Κάλλης

«Δεν θα κοιμηθώ απόψε» των Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη στο γραφείο της Κάλλης

Πόσες φορές δεν έχουμε πει αυτή την έκφραση σαν παιδιά και πόσες άλλες δεν την έχουμε ακούσει από τα δικά μας περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη παραμονή Πρωτοχρονιάς

«Απόψε δεν θα κοιμηθώ», λέει και ο μικρός Αργύρης, ο ήρωας του νέου βιβλίου των Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη, σε εικόνες Θέντα Μιμηλάκη, εγκαινιάζοντας μια νέα σειρά στις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική «Με λένε Αργύρη, εμένα!», που απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και πάνω.

Τι μπορεί να κάνει άραγε ένα παιδί περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη; Πρέπει να μείνει ξύπνιο και να βρει τον τρόπο να τα καταφέρει! Κι αν όχι; Η προσπάθεια μετράει!!!

Μια όμορφη, διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία για τους μικρούς μας φίλους, που τους δημιουργεί εικόνες, συναισθήματα και δράσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν διαβάζοντας και βλέποντας αυτό το βιβλίο.

Ο γονιός ή ο εκπαιδευτικός μπορεί να το αξιοποιήσει για μια όμορφη κουβεντούλα με το παιδί του. Αντλώντας υλικό από τις εικόνες και τα λόγια του μικρού Αργύρη!!! Ρωτώντας τι θα έκανε αυτό στη θέση του μικρού Αργύρη, για παράδειγμα.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Αργύρης αναθέτει στους μικρούς φίλους του την πρώτη αποστολή!!! Να αναγνωρίσουν όσα δωμάτια του σπιτιού και όσα αντικείμενα μπορούν!

Άνετα θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως εικονοβιβλίο. Κάθε εικόνα και μια, δυο, χίλιες ιστορίες… που μπορεί να πλάσει ο μικρός μας αναγνώστης.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20172-den-tha-koimitho-apopse-ton-vasili-koutsiari-kai-gianni-diakomanoli

Καλλιόπη Γραμμένου

by aylogyorosnews 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35