«Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά»… στο γραφείο της Κάλλης

«Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά»… στο γραφείο της Κάλλης

Το βιβλίο του πολυβραβευμένος συγγραφέα περισσότερων από 70 παιδικών βιβλίων, με πολλές πωλήσεις, «Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά»,  σε εικόνες Κλερ Πάουελ, για παιδιά από 1έτους κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Τι γίνετε άραγε όταν ο Αϊ Βασίλης μοιράσει όλα τα δώρα και επιστρέψει στο σπίτι του; Τα ξωτικά τι κάνουν μετά από ένα χρόνο γεμάτο κούραση; Το έλκηθρο, οι τάρανδοι, η γυναίκα του Αϊ Βασίλη;

Μια έξυπνη χριστουγεννιάτικη ιστορία, διαφορετική από κάθε άλλη γιορτινή ιστορία, γραμμένη με ομοιοκαταληξία, με απλό κατανοητό λεξιλόγιο που μας λέει τι γίνετε όταν ο Άγιος Βασίλης επιστρέφει στο σπίτι του μετά την Πρωτοχρονιά.

Μα τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει από το στήσει ένα ωραίο γλέντι με τους φίλους τους τα ξωτικά, τους τάρανδους και την αγαπημένη του γυναίκα!!! Μια οικογενειακή γιορτή με ξεχωριστούς φίλους, με χαρά, γέλιο, τραγούδι, χορό, φαγητό και στο τέλος φυσικά ξεκούραση!!!

Όσο για τη εικονογράφηση… εκπληκτική!!! Χαρούμενη, ζωντανή και πλούσια. Απεικονίζει όλα όσο μπορούν να αισθανθούν σε αυτό το γλέντι, με λεπτομέρεια, μεράκι και δημιουργικότητα.

Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20053-i-nyxta-meta-tin-protoxronia-tou-kes-gei

 

Καλλιόπη Γραμμένου

Δημοσιογράφος- παιδαγωγός- εμψυχώτρια

by aylogyrosnews



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35