«Άρωμα Λουίζας»… στο γραφείο του Παύλου

«Άρωμα Λουίζας»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα αισιόδοξο μυθιστόρημα είναι αυτό το νέο δημιούργημα της Βίκυς Μωραγιάννη, το οποίο μιλάει για την αγάπη και την απώλεια, αλλά και που προσεγγίζει πολύ προσεκτικά με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής.

Μια συγκινητική ιστορία για όσα έχουμε και δεν το γνωρίζουμε, για όσα θα θέλαμε και δεν μπορούμε να έχουμε και για όσα μπορούμε να πετύχουμε και δεν το ξέρουμε.

Μέσα από τις πολλές εικόνες και τις περιγραφές, ξυπνάνε μέσα μας πολλές εικόνες από το χθες, δημιουργώντας μας μια διάθεση ταύτισης με την ηρωίδα, σε βαθμό που θέλουμε εμείς οι ίδιοι να «βγούμε» μπροστά και να την προφυλάξουμε απ’ όσα θα ακολουθήσουν.

Όμως, όσο και αν η κατάσταση οδεύει προς το αδιέξοδο, κάπου εκεί, κρυμμένη σε μια κοσμηματοθήκη της γιαγιάς υπάρχει η απάντηση, υπάρχει η λύση, υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας.

Μια ελπίδα που οι ρίζες της κρατάνε από την αισιοδοξία και το χιούμορ, και που έχουν ως αποτέλεσμα την «ανατροπή»… βοηθώντας έτσι την εξέλιξη της ιστορίας.

Ένα ταξίδι ξεκινά, με τη σκέψη μας συχνά πυκνά να κάνει διαλλείματα προσπαθώντας να μελετήσει τις τοποθετήσεις της συγγραφέως και τον ψυχισμό των ηρώων.

Όλα σταματούν και όλα ξεκινούν, όταν η αλήθεια έρχεται στο φως, με μια μεταφυσική αύρα να την συνοδεύει…   

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20907-aroma-louizas-tis-vikys-moragianni-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35