«Τα φεγγάρια του θερισμού»… στο γραφείο του Παύλου

«Τα φεγγάρια του θερισμού»… στο γραφείο του Παύλου

Η αμεσότητα του κειμένου είναι ένα από εκείνα τα στοιχεία που κάνουν αυτό το βιβλίο να ξεχωρίζει, μιας και η ωραιοπάθεια του κειμένου απουσιάζει παντελώς από αυτό.

Εδώ ο αναγνώστης έρχεται αντιμέτωπος με την ιστορία των πραγμάτων, με τα όσα οι ηρωίδες καλούνται να αντιμετωπίσουν και να βρουν τις λύσεις. Λύσεις που δεν είναι εύκολο να δοθούν, καθώς υπάρχει έντονο παρελθόν, με μια σειρά «μυστικών», τα οποία είναι δύσκολο να κοινοποιηθούν.

Η μεταπολεμική Ελλάδα αποτελεί το «σκηνικό», πάνω στο οποίο εξελίσσεται η ιστορία. Μια ιστορία δίχως πισωγυρίσματα και δικαιολογίες… μια σειρά από γεγονότα, που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις ότι μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή.

Κάθε πράγμα στον καιρό του, αλλά αν έχει χαθεί ο κατάλληλος χρόνος τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει τα όσα θα ακολουθήσουν. Όμως, εκεί που πιστεύεις ότι όλα έχουν τελειώσει, η συγγραφέας δίνει τη λύση με τον «ιδανικό» πρωταγωνιστή να παίρνει στα χέρια του, τις ζωές όλων.

Ρεαλιστική γραφή με δυνατά συναισθήματα και λόγια που δύσκολα ξεχνάς, το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί μια καλή συντροφιά για όποιον βρίσκεται να ταλαντεύεται ανάμεσα στα λάθη του χθες και το άγνωστο της επόμενης ημέρα.

Κι όμως, όταν η «λύτρωση» αποφασίσει να εμφανιστεί, ο αναγνώστης θα χρειαστεί μερικά λεπτά, να αποδεχθεί την αλήθεια…

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/22264-ta-feggaria-tou-therismoy-tis-katerina-goyna-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35