Η τεχνητή νοημοσύνη… σχεδίασε τα νέα γήπεδα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αλλά και όλων των ομάδων της Euroleague (foto)

Η τεχνητή νοημοσύνη… σχεδίασε τα νέα γήπεδα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αλλά και όλων των ομάδων της Euroleague (foto)

Όταν η φαντασία "υπηρετεί" τον αθλητισμό το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

Η ισπανική "Marca" αποφάσισε να "χτίσει" με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και πάλι τις έδρες, τα γήπεδα, των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό ποδοσφαιρικό Champions League και στη μπασκετική Euroleague. Όχι δεν προτείνει στις ομάδες κάποιο νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο αλλά «πατάει» πάνω στην παράδοση και στα μνημεία των πόλεων που εδρεύουν.

Ανάμεσα στις ομάδες είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που συμμετέχουν στη Euroleague. Το γήπεδο του ΠΑΟ έχει τις εξέδρες από το Καλλιμάρμαρο και φόντο την Ακρόπολη των Αθηνών και συνδυάζει την εποχή μας με την Αρχαία Ελλάδα.

Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα και υπάρχουν καράβια και βάρκες δίπλα του για να δείξουν ότι η ομάδα αυτή εδρεύει στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

Βέβαια δεν έχουν βάλει κάπου το "Λιοντάρι του Πειραιά" που είναι το σήμα κατατεθέν του Πειραιά. Τα σχέδια που παρουσιάζει η "Marca" είναι φανταστικά. Μπορεί να δει κανείς το γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι χτισμένο πάνω στη βάση του Πύργου του Άιφελ και δίπλα της να είναι ο Σηκουάνας.

Η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να έχει γήπεδο μακριά από την Σαγράδα Φαμίλια του Γκαουντί και η Λάτσιο να έχει έδρα το Κολοσσαίο της Ρώμης. Το γήπεδο της Άρσεναλ είναι δίπλα στην Τάουερ Μπριτζ και της Αρμάνι Μιλάνο στο μπάσκετ μια ανάσα από το Ντουόμο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35