Νέες εκδόσεις για το Toyota Yaris Cross - Ισχυρότερος κινητήρας, πιο άγριο πρόσωπο

Νέες εκδόσεις για το Toyota Yaris Cross - Ισχυρότερος κινητήρας, πιο άγριο πρόσωπο

Το δημοφιλέστερo Β-SUV της ελληνικής αγοράς, το Toyota Yaris Cross ανανεώθηκε, φιλοξενώντας ένα ισχυρότερο υβριδικό σύνολο κάτω από το καπό του και ενισχύοντας την εικόνα του χάρη στις νέες γραμμές εξοπλισμού.

Μετά από περίπου τρία χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά το Toyota Yaris Cross δέχεται μια σειρά αναβαθμίσεων, η οποία δεν σταματά, όπως συνηθίζεται, στον κατάλογο του εξοπλισμού αλλά επεκτείνεται και στα μηχανικά μέρη.

Το δημοφιλέστερο B-SUV της χώρας μας επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας χάρη σε ένα νέο, ισχυρότερο υβριδικό σύνολο.

Το τελευταίο συνδυάζει τη λειτουργία του γνώριμου από το παρελθόν ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρου με έναν ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, γεγονός που έχει οδηγήσει στην αύξηση της μέγιστη ισχύς από τους 116 ίππους στους 132 ίππους.

Ταχύτερο κατά 0,5 δευτερόλεπτα σε σχέση με την έκδοση των 116 ίππων, το Toyota Yaris Cross 130, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντιστοίχως.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

https://www.carandmotor.gr/nea/nees-ekdoseis-gia-toyota-yaris-cross 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35