Επίδομα ανεργίας, με ενσυναίσθηση… και σκονάκια κάτω από το τραπέζι!!!

Επίδομα ανεργίας, με ενσυναίσθηση… και σκονάκια κάτω από το τραπέζι!!!

Τι; Ελάτε τώρα καλέ που δεν το περιμένατε; Μα ήταν δυνατόν ν’ αφήσουν τα επιτελεία της εξουσίας να μοιράζεται έτσι το κρατικό χρήμα σε «δήθεν» ανέργους; Παρακαλώ πολύ…

Βλέπετε τα χρόνια πέρασαν, τα παθήματα έγιναν μαθήματα και εκεί που μέχρι χθες έπαιρνες το γνωστό σε όλους μας, επίδομα ανεργίας και «βούλωνες» καμιά τρύπα, από δω και στο εξής… για να το πάρεις, πρέπει να το αποδείξεις με πράξεις και ενσυναίσθηση!!!

Φέρτε στη μνήμη σας το βιντεάκι του Τζίμη Πανούση «Παραγγελία πίτσας στο μέλλον» και θα καταλάβετε πως όλα λειτουργούν βάση σχεδίου και όχι με «μαντικές» ικανότητες και σκονάκια κάτω από το τραπέζι…

Είσαι άνεργος; Απόδειξη με «κουλτούρα» ενσυναίσθησης!

Το μήνυμα το πήραμε, όταν ανακοινώθηκε πως όλα τα επιδόματα θα μπαίνουν σε κάρτα και τίποτα δεν θα δίνεται στο «χέρι», μέσω δικούς μας τραπεζικού λογαριασμού. Κράτος – Πολίτης 1-0.

Το κράτος πρόνοια λοιπόν, μας αρέσει δεν μας αρέσει, μας δίνει μετρημένα κουκιά και μας ζητάει να γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες με ενσυναίσθηση, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την αγάπη που τρέφει στο πρόσωπό μας. Κράτος – Πολίτης 2-0.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35