Οι προβλέψεις του 2024, με ανατροπές και εκπλήξεις

Οι προβλέψεις του 2024, με ανατροπές και εκπλήξεις

Με χαμόγελα και αισιοδοξία υποδεχθήκαμε το νέο έτος, με την θειά μου την Πηνιώ από του Μπέλεσι, εξπέρ στην τριχομαντεία και την ξαδερφούλα μου την Γιαννούλα από του Λαγάτουρα, την μηδενίστρια όμως, να ενώνουν τις δυνάμεις του και μεταξύ σοβαρού και αστείου, να μας ενημερώνουν για το τι κρύβει ο νέος χρόνος στη «φαρέτρα» του.

Τι και αν οι Ευρωεκλογές είναι σε έξι μήνες, τι και αν όλα δείχνουν πως οι «εξουσιαστές» έχουν χάσει την επαφή τους με το περιβάλλον και τα ζητήματα που τσουρουφλάνε τους απλούς πολίτες τούτης της χώρας, συνεχίζουν το σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, όπως τους εξυπηρετεί!!!

Τα κόκκινα, κίτρινα, πράσινα και μπλε τιμολόγια είναι έτοιμα να μας αποσταλούν, ως «προσκλητήριο» στην αρένα της καθημερινότητας, που όπως λέει η Γιαννούλα, θα έχει πολλά κουλά, με εκπλήξεις και ανατροπές.

Ο Κυριάκος ανακατεύει την τράπουλα με σκοπό να μας ζαλίσει όλους, αλλά εκεί γύρω στις Απόκριες θ’ αναγκαστεί να κάνει ανασχηματισμό «στάχτη στα μάτια», τοποθετώντας τον Βασίλη Μπισμπίκη στο υπουργείο Πολιτισμού ως μοχλό πίεσης προς τα «αρχαία» ανδρικά πρότυπα, την ίδια ώρα που ο Στέφανος αδυνατεί να βρει το «κατάλληλο» άτομο για να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση, όσο και αν ελπίζει πως ο  Acun Ilicali, ο παραγωγός του Survivor καλέ, μετά και την αγορά του Παναθηναϊκού από τον Αλαφούζο, θα θελήσει να βάλει «χέρι» και στην πολιτική σκηνή, θα τον καλέσει να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό, ως κίνηση εντυπωσιασμού… προς τα νεανικά στρώματα.

Από την άλλη, Ανδρουλάκης και Βελόπουλος δίνουν τον δικό τους αγώνα, με τον Κουτσούμπα να ρίχνει τους τόνους, διαγράφοντας από την «καθαριότητα» του ΚΚΕ το γνωστό σε όλους μας «σύμφωνα με το κόμμα» και να τους ακολουθεί σεμνά και ταπεινά στην Συγγρού, για να συναντήσουν τον Καραπαπά, μιας και ο Βαγγέλης έχει χαθεί από προσώπου γης, αναζητώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να τον πάρει στην ομάδα… μη μπορώντας να πιστέψει ότι όλοι οι προπονητές του κουνάνε μαντήλι, πριν τις παρελάσεις και τις εθνικές εορτές!!!

Και όσο αυτοί αγωνιούν για το «καλό» τους, ο απλός λαός αισθάνεται την ανάγκη να πάρει τα βουνά, μιας και οι τιμές έχουν ξεφύγει, οι διαπροσωπικές του σχέσεις έχουν αλλοιωθεί και με τον κίνδυνο της αναγκαστικής εργασίας σε λιμάνια και σταθμούς που μέσα σε μια νύχτα πέρασαν στα χέρια «ξένων», καταφεύγουν σε μοναστήρια και μονές, όπου μέσω προσευχών και νηστείας, παρακαλούν τον Θεό να τους λυπηθεί.

Ιούνιος και η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις ευρωεκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει μονοψήφιο ποσοστό, το ΠΑΣΟΚ να αποχωρεί από την πολιτική σκηνή και το ΚΚΕ μαζί με την Ελληνική Λύση να δίνουν τα χέρια για μια κοινή πολιτική πορεία «αντιπερισπασμού».

Τα μπάνια του λαού, αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός και όσοι εντοπίζονται με μαγιό να πλατσουρίζουν σε λιμανάκια και ιδιωτικές παραλίες «κατακτητών», συλλαμβάνονται… καθώς από την 1η Απριλίου καθιερώνεται ο αυστηρός γυμνισμός και η απελευθέρωση των ηθών, σε όλη τη χώρα!!!

Και εκεί που όλοι πιστεύουν πως όλα τελείωσαν, ως από θαύμα, τον Δεκαπενταύγουστο γίνεται έκλειψη ηλίου και σελήνης μαζί στη χώρα μας και ένας νέος πλανήτης κάνει την εμφάνισή του ανατρέποντας τις ισορροπίες στον ζωδιακό κύκλο και τα αστροφυσικά φαινόμενα.

Η ελπίδα ζει και είναι εδώ… μες τις καρδιές μας, αρκεί εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δημιουργούσε ξανά την Ελλάδα των ονείρων μας, αυτή που «προδώσαμε», για λίγα χρόνια υλικής και «σαρκικής» απόλαυσης, μέσα από την γελοία ατάκα: ξέρεις εγώ ποιος είμαι;

Καλή χρονιά, με καλή διάθεση και χαμόγελα πολλά… γιατί η ζωή είναι ωραία, όταν την ζεις αληθινά.

«ΜΕΤ.ΜΑΙ»



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35