Τόμας Πρωτόπαπας: Ένα άτυχο αγόρι…

Τόμας Πρωτόπαπας: Ένα άτυχο αγόρι…

Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι ημέρες στην εντατική και ο θάνατος του μας έφερε θλίψη. Όχι γιατί ήταν όμορφος ή γιατί έπαιζε στην τηλεόραση, αλλά γιατί ήταν ένα νέο παιδί με όνειρα που ξεκινούσε να τα κάνει πραγματικότητα.

Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι ημέρες στην εντατική και ο θάνατος του, μας έφερε θλίψη. Όχι γιατί ήταν όμορφος ή γιατί έπαιζε στην τηλεόραση, αλλά γιατί ήταν ένα νέο παιδί γεμάτο με όνειρα που ξεκινούσε να τα κάνει πραγματικότητα.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 19 Ιανουαρίου 1988 και πέθανε στις 21 Μαΐου 2013, στα 25 του. Ήταν μοντέλο, ασχολούνταν ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και την γυμναστική, και είχε ξεκινήσει να ενδιαφέρεται για την υποκριτική.

Ολόκληρο το όνομα του ήταν, Τόμας Νέλσων Πρωτόπαπας και από 14 ετών, ασχολήθηκε με το modeling. Ως χόμπι του, είχε την πάλη, και είχε πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες. Στην Ελλάδα, ξεκίνησε να δουλεύει στο μουσικό κανάλι MAD TV παρουσιάζοντας μια εκπομπή μουσικού περιεχομένου, ενώ το 2010 συμμετείχε στο remake της ταινίας Ρόδα, τσάντα και κοπάνα. Του άρεσε ο χώρος και ο κόσμος των ηθοποιών και ενδιαφέρθηκε άμεσα. Έτσι πήρε σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο στη κωμική σειρά του Mega, Οι Βασιλιάδες. Στο Mega τον πίστευαν και τον ετοίμαζαν για πολλά πράγματα. Αρχικά τον προόριζαν να συμμετάσχει στην εκπομπή μαγειρικής, Doctor Cook σαν μαθητευόμενος σεφ και στην συνέχεια θα έρχονταν και τα υπόλοιπα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35