H King Long είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στην Ελλάδα!

H King Long είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στην Ελλάδα!

Με την ατμοσφαιρική ρύπανση να είναι σύμφωνα με τον ΠΟΥ ο σημαντικότερος περιβαλλοντικός κίνδυνος για την υγεία, η ηλεκτροκίνηση αποτελεί την απόλυτη λύση για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η King Long έχει την ιδανική πρόταση.

Οι χώρες της Ευρώπης υιοθετούν στο σύνολό τους πολιτικές μείωσης των ρύπων στην ατμόσφαιρα και μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ε.Ε. για «πράσινες» αστικές συγκοινωνίες προέκυψε αντίστοιχη αύξηση της ζήτησης για τέτοιας τεχνολογίας οχήματα που προορίζονται για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Μία από τις πρωτοπόρους εταιρείες στην ηλεκτροκίνηση, η King Long, διαθέτει μέσω της  Α. Νίκας Α.Ε., στην ελληνική αγορά ηλεκτρικά λεωφορεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη αστικών μετακινήσεων.

Η King Long κατέχει τη 3η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις λεωφορείων και με αξία περίπου 9,3 δισεκατομμύρια ευρώ διακρίθηκε ως ένα από τα 10 κορυφαία brands στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας.

Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται στην Ευρώπη έχοντας ως αιχμή του δόρατος τα ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία υπερσύγχρονης τεχνολογίας με μήκος 6 έως 18 μέτρα και παραδόσεις σε χώρες, όπως η Αγγλία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Μάλτα, η Ιταλία και η Ρουμανία. Πέραν αυτών, πρόσφατα παρέδωσε 150 υβριδικά και 35 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία στην Κύπρο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35