Αυλαία το καλοκαίρι ρίχνουν τα «Κλεμμένα Όνειρα»...


Παρόλο που αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του μεγάλου καναλιού, τελικά τα «Κλεμμένα Όνειρα» που φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη θα κατεβάσουν ρολά στο τέλος της σεζόν. Ποιος είναι ο λόγος;



Οριστικά θα πέσουν λοιπόν σε λίγο καιρό οι τίτλοι τέλους των «Κλεμμένων Ονείρων», γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς.

«Δεν πήραμε το πράσινο φως, διότι δεν υπήρχε χρηματοδότηση. Ενώ είχαν γίνει συζητήσεις προκειμένου να συνεχίσει η σειρά και τη νέα σεζόν στο Mega, μου ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό ότι δεν προχωράμε τελικά, γιατί υπάρχουν δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα με την παραγωγή.


Είχα ήδη γράψει όλη τη συνέχεια των «Κλεμμένων Όνειρων» 150 επεισόδια συνολικά, ωστόσο η σειρά θα τελειώσει οριστικά φέτος το καλοκαίρι. Πάντως μέχρι στιγμής είμαστε όλοι οι συντελεστές πληρωμένοι στην ώρα μας», δήλωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξή του στο Like, διευκρινίζοντας ότι ο λόγος που δεν θα δούμε τελικά και του χρόνου είναι σειρά είναι η έλλειψη χρηματοδότησης ενός νέου κύκλου επεισοδίων... (iapopsi)




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35