Οι πιο κλασικές ατάκες από κωμικές σειρές έρχονται στα MEGA Golden Classics

Οι πιο κλασικές ατάκες από κωμικές σειρές έρχονται στα MEGA Golden Classics

Χρυσές, κλασικές στιγμές από την πλούσια μυθοπλασία του MEGA

Η καλή κωμωδία, όπως και το καλό κρασί δεν παλιώνει, ωριμάζει! Η πιο πλούσια ταινιοθήκη της ελληνικής τηλεόρασης, αυτή του MEGA, αποτελεί αστείρευτη και σπαρταριστή πηγή έμπνευσης για κάθε ηλικία και κάθε περίσταση. Χρυσές στιγμές από αναρίθμητες κωμωδίες έρχονται στο site και το app του MEGA, αλλά και στο MEGA Play (Υβριδική τηλεόραση MEGA) μέσα από τα MEGA Golden Classics.

Πόσες φορές δεν έχει βγει από μέσα μας μια Ντένη Μαρκορά από τους «Δυο Ξένους», να αναφωνήσει με κολωνακιώτικη απαξία, «Τι ντεκαντάνς Θε μου»; Πώς ξεπροβάλλει στο νου κάθε που ακούμε τη λέξη δίαιτα, η πληθωρική Στέλλα από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» να παραπονιέται: «Από το πρωί είμαι όλο κι όλο με ένα φρούτο, ένα καρπούζι»;

Τα MEGA Golden Classics είναι εδώ και αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά τους: Χρυσές, κλασικές στιγμές από την πλούσια μυθοπλασία του MEGA.

Βιτριολικές ατάκες δια χειρός Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου, Λευτέρη Παπαπέτρου, Μιχάλη Ρέππα, Θανάση Παπαθανασίου και άλλων δημιουργών, σκηνές που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία και κέρδισαν πρώτη θέση στο βάθρο της ελληνικής τηλεόρασης και στιγμιότυπα από κλασικές και αγαπημένες κωμωδίες.

Περιηγηθείτε στο site (https://www.megatv.com/golden-classics) και το app του MEGA και θυμηθείτε ορισμένες από τις MEGA Golden Classics στιγμές. Βρείτε όλα τα αποσπάσματα και στο MEGA Play μέσω Smart TV και λάβετε μέρος στην ανάδειξη των πιο επικών σκηνών από τις αγαπημένες σας σειρές. Ψηφίστε εκείνα τα βίντεο που σας έκαναν να γελάσετε περισσότερο ανεβάζοντας τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα στη λίστα με τα all-time Classics.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35