Η Γη της Ελιάς: Τέλος από τη σειρά για να πάει στην ΕΡΤ

Η Γη της Ελιάς: Τέλος από τη σειρά για να πάει στην ΕΡΤ

Η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Μιχαήλ  Ταμπακάκηs και η Αφροδίτη Λιάντου από τη σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι τα τρία ονόματα που συμφώνησαν για να κρατήσουν του πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα».

Το εν λόγω σίριαλ θα βασίζεται στο υπό έκδοση ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, η οποία έχει γράψει και το «Μαύρο ρόδο», την ιστορία του οποίου βλέπουμε (με αρκετές αλλαγές βέβαια) στο MEGA. Την παραγωγή θα αναλάβει η 3Κ Productions του Γιάννη Καραγιάννη («Άγριες μέλισσες», «Σασμός», «Μάγισσα») και αρχικά το εν λόγω πρότζεκτ είχε προταθεί σε τρία κανάλια για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα.

Τελικά η συμφωνία ήρθε με την κρατική τηλεόραση και προς το παρόν όλα βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο, καθώς, όπως αναφέραμε, το βιβλίο δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Αυτό που είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο είναι πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Έμιλυ Κολιανδρή που κατάφερε και φέτος να ξεχωρίσει με τον ρόλο της Βικτώριας στο «Κάνε ότι κοιμάσαι», τον Μιχαήλ Ταμπακάκη που θα ολοκληρώσει σ’ έναν μήνα την εμφάνισή του ως Πέτρος στο «Μαύρο ρόδο» και την Αφροδίτη Λιάντου που θα είναι η δεύτερη τηλεοπτική της δουλειά, μιας και το ντεμπούτο της το έκανε στη «Γη της ελιάς» στον ρόλο της Μυρτάλης Βρεττάκου, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αμφιλεγόμενα συναισθήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35