Αλαλαγμοί, νύχτες πάθους και πράξεις βίας… στα σίριαλ της καρδιάς μας!!!

Αλαλαγμοί, νύχτες πάθους και πράξεις βίας… στα σίριαλ της καρδιάς μας!!!

Πως ν’ αντέξουμε τόσο πόνο, με τα όσα θα διαδραματιστούν αυτή την εβδομάδα στις τηλεοπτικές σειρές, που έχουν κλέψει τις καρδιές μας, καθώς:

Στις «Ψυχοκόρες», η Βασιλική περιμένει το παιδί του Παύλου, την ίδια ώρα που ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στην Κρήτη για τον γάμο της Αργυρώς, στο «Σασμό», ενώ μια νύχτα γεμάτη πάθος και αλαλαγμούς ζει η Στέλλα με τον βαρύ κι ασήκωτο Χρήστο. Όσο για την Εύα, που τη θυμήθηκαν θα μου πείτε… μη σκιαχτείτε όταν δείτε να δολοφονείται μέσα στη φυλακή!

Τη γη κάτω από τα πόδια της χάνει η Βάσω, όταν στο «Ναυάγιο» ο Άγγελος διαλύει τον αρραβώνα τους και αν αυτό δεν το θεωρείτε ως μεγάλη ανατροπή, σας έχουμε κι άλλη… Στο «Προξενείο της Ιουλίας» η παράνομη σχέση της Στάσας και του Κωστή… γίνεται βούκινο!!! Αμ, το άλλο! Θα το πιστεύατε ποτέ πως η Φιλιώ θα απατούσε τον Γρηγόρη; Εμ, θα το δούμε κι αυτό.

Στη «Γη της ελιάς» τώρα, θα μείνετε άφωνοι… βλέποντας τον Μάνο να δέρνει την Αμαλία, για να επιστρέψω ξανά στο «Ναυάγιο», καθώς μαθαίνουμε πως η Αλίκη είναι έγκυος… και περιμένει το παιδί του Παντελίδη!!!

Ε, μετά απ’ όλα αυτά… μπορούμε να σας ευχηθούμε, καλή τηλεοπτική εβδομάδα.

Το κιόσκι της Τρελοκαμπέρως



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35