Το πρώτο ζώο που βλέπεις στην εικόνα, αποκαλύπτει τον κρυμμένο σου εαυτό

Το πρώτο ζώο που βλέπεις στην εικόνα, αποκαλύπτει τον κρυμμένο σου εαυτό

Σίγουρα δεν είναι το πρώτο ψυχολογικό τεστ που κάνεις αλλά είναι εκείνο που θα αποκαλύψει την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου.

Κάθε εικόνα και ψυχολογικό τεστ μάς φέρνει πρώτα απ΄ όλα κοντά στον εαυτό μας και στη συνέχεια αποκαλύπτει πολλά για τις σχέσεις μας με τους άλλους. Η συγκεκριμένη εικόνα φανερώνει έναν καλά κρυμμένο εαυτό, ακόμη και αν μας είναι δύσκολο να το πιστέψουμε.

 

test

 

Ποιο ζώο βλέπεις πρώτο στην παρακάτω εικόνα; Η απάντηση που σου ήρθε πρώτη, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για σένα και το υποσυνείδητό σου.

Αν είδες πρώτα:

1. Τον λύκο

Δεν σου αρέσει να δείχνεις στον κόσμο από την αρχή πόσο πιστός και αφοσιωμένος χαρακτήρας είσαι γιατί φοβάσαι ότι θα σε προδώσουν. Σου αρέσει να δείχνεις πάντα τη δυναμική πλευρά του εαυτού σου στους άλλους αλλά η αλήθεια είναι πως έχεις πολλές ευαίσθητες πτυχές που δεν θες σε καμία περίπτωση να γίνουν αντιληπτές.

2. Την τίγρη

Σε αυτή την περίπτωση, είσαι ένα άτομο που έχεις ζήσει πολλές δυσκολίες. Οι άνθρωποι που είναι στη ζωή σου, σε βλέπουν σαν ένα άτομο που χρειάζεται την προστασία και τη φροντίδα τους για να επουλωθούν οι πληγές σου, Η αλήθεια είναι όμως ότι κρύβεις μεγάλη δύναμη μέσα σου που μπορεί να υπερνικήσει τα πάντα.

3. Το μωρό κουκουβάγια

Η κουκουβάγια συμβολίζει τη σοφία αλλά κι έναν σκοτεινό εαυτό. Αν το πρώτο ζώο που είδες στην εικόνα ήταν αυτό, σου αρέσει ο διαλογισμός και ο χρόνος που αφιερώνεις για τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι σε βλέπουν ως την ψυχή της παρέας αλλά είσαι εσωστρεφής κατά βάση και σου αρέσει πολύ η μοναχικότητα.

4. Το κουτάβι

Τότε κρύβεις την ικανότητα σου να αγαπάς με απόλυτη ελευθερία και χωρίς καμία καταπίεση. Οι άνθρωποι γύρω σου νομίζουν ότι είσαι λίγο δύσκολος και μοναχικός χαρακτήρας αλλά η αλήθεια είναι πως είσαι παιχνιδιάρική φύση και θες οι άλλοι να σε αγαπούν χωρίς όρια.

5. Την κόμπρα

Αν είδες την κόμπρα πρώτη στην εικόνα, δεν έχεις πολλή αυτοπεποίθηση και θες συνεχώς την προσοχή των άλλων παρόλο που θες να δείχνεις ότι είσαι μια ισχυρή προσωπικότητα. Η αυτοφροντίδα θα έπρεπε να είναι ήδη προτεραιότητα για σένα.

6. Το λιοντάρι

Αυτό που θες να κρύβεις από τους άλλους, είναι οι εκρήξεις οργής και θυμού που σε κατακλύζουν συχνά. Προσποιείσαι αρκετές φορές ότι δεν εκνευρίζεσαι αλλά είναι μέρος του εαυτού σου οπότε καλό είναι να μην το καταπιέζεις αλλά να αφήσεις τους γύρω σου να σε αποδεχτούν όπως ακριβώς είσαι.

7. Νυχτερίδα

Αφήνεις τους άλλους να πιστεύουν ότι μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν αλλά έχεις υψηλό ένστικτο οπότε μπορείς εύκολα να διακρίνεις την πραγματικότητα, βάζοντας φρένο κάθε φορά που βλέπεις ότι η κατάσταση ξεφεύγει.

Πηγή: https://jenny.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35