«Δελφικόν»: Εκεί που η θέα, συντροφεύει την απόλαυση

«Δελφικόν»: Εκεί που η θέα, συντροφεύει την απόλαυση

 

Στην όμορφη πόλη των Δελφών, εκεί που στην μυθολογία η πρωθιέρεα Πυθία έδινε τους χρησμούς της και χιλιάδες κόσμου έφταναν στο ναό της, σήμερα, όσοι επιλέγουν να την επισκεφτούν, για την πόλη μιλάμε, το κάνουν για να απολαύσουν την ηρεμία, τη γαλήνη της φύσης, αλλά και να «ταξιδέψουν» αγναντεύοντας τη μοναδική θέα που τους προσφέρει.

Η επιλογή είναι δική του για το που και πως θα γευτεί αυτά τα δώρα της φύσης, όπως και για το πώς θα απολαύσει την κάθε στιγμή…

 

 

Κάπου εκεί, ανάμεσα στις επιλογές του… υπάρχει ένας χώρος που χρόνια τώρα, από το 2006 αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης, για όποιον θέλει να κάνει ένα, την θέα και την απόλαυση και δεν είναι άλλο από το café – Εστιατόριο «Δελφικόν».

Εκεί, στην άκρη της πόλης: είτε μπεις, είτε βγεις… αξίζει να το επισκεφτείς, αν θες να απολαύσεις τη μαγεία του δελφικού τοπίου πίνοντας τον καφέ, το ποτό σου ή ακόμα τρώγοντας το φαγητό σου.

 

Το άψογο σέρβις, η ποιότητα των προϊόντων, οι διάφορες επιλογές που έχεις για το τι θα πάρεις, σου επιτρέπουν να καθίσεις και να ζήσεις αυτό που πολλοί αποκαλούν «Δελφική γαλήνη».

Τα τρία διαφορετικά επίπεδα που έχει το «Δελφικόν», λειτουργούν ευεργετικά για όλους, καθώς η πλακόστρωτη παραδοσιακή αυλή του, επιλέγεται για καφέ και ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το μπαλκόνι με την πλούσια θέα για φαγητό και διαλογικές συζητήσεις συντροφιά με το ποτό της επιλογής σου και η εσωτερική σάλα, ως χώρος ιδανικός για κάποιο γεύμα ή «εργασίας», ή μελλοντικής εποικοδομητικής ταύτισης απόψεων και ιδιαίτερων στιγμών…

 

Όλα μπορούν να συμβούν, όταν η ψυχή γαληνεύει και η δελφική αύρα πλημμυρίζει την ψυχή και το σώμα σου.

Στις επιλογές για φαγητό αξίζει να δοκιμάσετε, αν είστε λάτρης του, το αρνί λεμονάτο, να πιείτε τη μπύρα «Delphi» ή να δοκιμάσετε το «Μοσχοφίλερο Ελληνικά Κελάρια».

 

 

Αν σας αρέσουν τα κοκτέιλ, θα σας προτείναμε να πιείτε το Δελφικόν με ούζο και blue curacao.

Βέβαια, οι επιλογές είναι πολλές… τόσο στο μενού, όσο και στο τι θα πείτε.

Καλή διάθεση να υπάρχει, κέφι για χαλάρωση και ρομαντισμός. Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το «Δελφικόν», προσφέροντάς σας ότι καλύτερο υπάρχει.  

 

Θα το βρείτε: Φρειδερίκης 11-3 στους Δελφούς

Είναι ανοιχτά κάθε ημέρα από τις 8:00 το πρωί

Τηλέφωνο: 2265 083212

Αν θέλετε μπορείτε να το επισκεφτείτε ηλεκτρονικά:

https://www.bestofrestaurants.gr/fokida/sites/restaurants/delfikon/

 

Μια πρόταση από τον aylogyrosnews & τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35