Μέλι Θάνου: Όταν η ποιότητα, συναντά το άρωμα και τη γεύση

Μέλι Θάνου: Όταν η ποιότητα, συναντά το άρωμα και τη γεύση

Η «Μελισσοκομία Θάνου» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στο χώρο του μελιού, χρησιμοποιώντας για τη συλλογή του προϊόντος τις παραδοσιακές μεθόδους, διατηρώντας έτσι τα φυσικά του οφέλη, την ποιότητα και την ξεχωριστή του γεύση. 

Το «Μέλι Θάνου», θα το βρούμε σε δύο βασικές κατηγορίες, που αυτές είναι τα ανθόμελα που παράγονται από το νέκταρ των ανθέων και τα μέλια μελιτωμάτων που παράγονται από μελιτοεκκρίσεις εντόμων που βρίσκονται κυρίως σε δασικά δέντρα και για αυτό λέγονται και δασόμελα.

Στα ανθόμελα συναντάμε μια πλούσια ποικιλία, καθώς η «Μελισσοκομία Θάνου» μας προσφέρει μέλι βαμβακιού, καστανιάς, θυμαριού, ηλίανθου και πορτοκαλιάς.

Όσο για τα μέλια μελιτωμάτων, αυτά που έχουν μεγάλη ζήτηση είναι το μέλι πεύκου, ελάτης και βελανιδιάς.

Η «Μελισσοκομία Θάνου» καθημερινά φροντίζει να διατηρεί καθαρό και οργανωμένο το περιβάλλον που ζουν και λειτουργούν αρμονικά χιλιάδες μέλισσες, ώστε η παραγωγή να είναι άριστη, τόσο για το φυσικό βιολογικό προϊόν της, το «Μέλι  Θάνου», όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα της κυψέλης.

Να θυμάστε πως αυτό το βιολογικό προϊόν, είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και είναι μια φυσική πηγή ενέργειας για κάθε οργανισμό, καθώς:

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Θεωρείται ελιξίριο ομορφιάς

Φροντίζει τα τραύματα

Συμβάλλει στη σωστή λειτουργία της καρδιάς και στην καλή υγεία του γαστρεντερικού

Μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα της «Μελισσοκομίας Θάνου», θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα της, να δοκιμάσετε την ξεχωριστή γεύση και να προμηθευτείτε ότι ικανοποιεί τα θέλω σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της  «Μελισσοκομίας Θάνου», πατώντας ΕΔΩ

 

Μέλι Θάνου2

 

Μέλι στάζει η κηρήθρα με τη μέλισσα κυρά, γύρη μάζεψε από τη φύση, για του Θάνου τη σοδιά…

 

Για τον aylogyros news, Παύλος Ανδριάς



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35