«Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο NOUS. Η άποψή μας…

«Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο NOUS. Η άποψή μας…

Η κλασική βρετανική κωμωδία του Antony Neilson «The lying kind», γνωστή και στην χώρα μας με τον τίτλο «Ψέμα στο Ψέμα», διασκευάστηκε, σκηνοθετήθηκε από τον Τάσο Ιορδανίδη και με τον τίτλο «Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός», προκαλεί «πανικό» γέλιου στο θέατρο NOUS.

 

σπυρος αντωνης κωστας

 

Και όταν λέμε «πανικό»… δεν υπερβάλουμε καθόλου!!!

Μια περίεργη ιστορία, με κεντρικό θέμα την ανακοίνωση μιας δυσάρεστης είδησης στον υποψήφιο δήμαρχο Ωρωπού Τέλη Κελαλά Μαλαφάκα και στη σύζυγό του Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα, από τους Σπύρο και Κώστα, αστυνομικοί από το τμήμα Ωρωπού, δημιουργούν μια σειρά από τις πιο απίστευτες κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις, που τελειωμό δεν έχουν!!!

Ο Σπύρος Πουλής, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Μάνος Πίντζης, ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, ως πρωταγωνιστές αυτής της παράστασης… μας εντυπωσιάζουν με τις χαρισματικές ερμηνείες τους, παρασύροντας μας στον κόσμο του γέλιου, δίχως έλεος…

Μέχρι τον Βόσκαρη, τη Λενιώ από τις Μέλισσες και τη Βανδή «περιπλέκουν» στην ιστορία τους, όταν ο Πασχάλης μαρτυρά το μυστικό που κρύβει η οικογένεια Κελαλά Μαλαφάκα… την ίδια ώρα που η Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα ως Μελίνα Μερκούρη, κερνάει ουίσκι τον Γιώργο Φούντα, από την μακρινή Κολομβία!!!

 

4 πες ψςμα 26.2

 

Με έξυπνες ατάκες, δυναμικές συνθέσεις ιστοριών - ανατροπών με κοινό παρονομαστή την παράταση της αγωνίας μέχρι τη στιγμή της κορύφωσης, ο θεατής γίνεται «κοινωνός» μιας υπόθεσης που όμοιά της, δύσκολα θα «ξαναζήσει».

Άλλωστε, τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσα από αυτή την καλοδουλεμένη κωμωδία, είναι πολλά, ικανά να μας θυμίσουν αξίες και δεσμούς που οδεύουν προς «εξαφάνιση», αλλά και να μας βγάλουν από το λαγούμι της αδιαφορίας και της αποξένωσης.

Μια παράσταση γέλιου, μια κωμωδία βγαλμένη από τα παλιά… αποκτά σάρκα και οστά στο θέατρο NOUS και σας καλεί να την απολαύσετε…

 

πες ολη η ομαδα 26.2

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, πατήστε ΕΔΩ

Υπάρχει ένα εισιτήριο για εσάς, αρκεί να κάνετε την κράτηση, πατώντας ΕΔΩ

 

Παύλος Ανδριάς για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35