«Η ΠΡΟΒΑ» του Ζαν Ανούιγ, στο Θέατρο Noūs. Η άποψή μας…

«Η ΠΡΟΒΑ» του Ζαν Ανούιγ, στο Θέατρο Noūs. Η άποψή μας…

Στο Θέατρο Noūs βρεθήκαμε πριν μερικές ημέρες και είδαμε την παράσταση «ΠΡΟΒΑ» του Ζαν Ανούιγ, σε σκηνοθεσία της Αλεξάνδρα Βουτζουράκη, η οποία οφείλω να ομολογήσω πως ως παράσταση, είχε κάτι το διαφορετικό, κάτι το αληθινό… ήταν ένας άριστος «ευρηματικός» συνδυασμό γέλιου και έντονου προβληματισμού!

Θέμα; Η πλήξη ενός ζευγαριού με εξουσία, μετατρέπεται σε «τιμωρία» για τους ανθρώπους που ζουν κάτω από την ίδια στέγη, τους οποίους δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ως μαριονέτες για να ικανοποιήσουν το θέλω και τις εμμονές τους, ποδοπατώντας τα αισθήματά τους και διακωμωδώντας τις δικές τους ανάγκες.

 

PROBA1

 

Τα μηνύματα, πολλά… όπως πολλές ήταν και οι ανάλλαγές των συναισθημάτων, σε μια παράσταση που το ξαναλέω, γελάς, θλίβεσαι, προβληματίζεσαι, αλλά που στο τέλος καθώς αντιλαμβάνεσαι το πόσο σημαντικό είναι να είσαι ο ίδιος σου ο εαυτός, χαμογελάς από ικανοποίηση.    

Όσο για τις ερμηνείες, θα μπορούσα να πω ότι ήταν οι ιδανικοί ηθοποιοί, για τους συγκεκριμένους ρόλους, με τον καθένα ν’ αφήνει το δικό τους στίγμα κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Αξίζει να την δείτε, καθώς πόθος, αγάπη, θέλω και εμμονικά πάθη, συνθέτουν ένα παζλ ανατροπών με απρόσμενο φινάλε…

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, πατήστε ΕΔΩ

Υπάρχει ένα εισιτήριο για εσάς, αρκεί να κάνετε την κράτηση, πατώντας ΕΔΩ

 

Παύλος Ανδριάς για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35