«Φίλοι Αθάνατοι» στο Θέατρο ΝΟΥΣ - Black Box. Η άποψή μας…

«Φίλοι Αθάνατοι» στο Θέατρο ΝΟΥΣ - Black Box. Η άποψή μας…

Στο Θέατρο ΝΟΥΣ, βρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες, για να παρακολουθήσουμε τη μαύρη κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη «Φίλοι Αθάνατοι» σε σκηνοθεσία της Τερέζας Καζιτόρη… με τους «πρωταγωνιστές» να μας παρουσιάζουν με τις ερμηνείες του, μια παράσταση γεμάτη γέλιο και πολλά μηνύματα.

 

αθανατοι φιλοι 1

 

Τρεις άνεργοι και άστεγοι φίλοι, ο Σμιρνόφ, ο Ποπόφ και η Αλεξάνδρα παρά την πείνα και τα χαστούκια της ζωής, μένουν πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά τους… όταν ένας «θησαυρός» κάτω από μια βουκαμβίλια, ανατρέπει τα πάντα, μέχρι που χάνονται οι ισορροπίες και οι συσχετισμοί. Εκεί, που οι σχέσεις του χθες χάνουν την ουσία τους και οι άνθρωποι, οι φίλοι, οι συνοδοιπόροι, την ταυτότητά τους.

Ο Αντώνης Καλομοιράκης και σ’ αυτό το έργο ξεδιπλώνει το πλούσιο συγγραφικό του ταλέντο, «δημιουργώντας» γήινους ολοκληρωμένους χαρακτήρες με τα υπέρ και τα κατά τους, με τους ηθοποιούς της παράστασης να καταθέτουν «ψυχή και σώμα» πάνω στη σκηνή, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών, αλλά και τα θετικά τους σχόλια.

Ρόλοι ξεχωριστοί, όχι και τόσο συνηθισμένοι στη σημερινή κοινωνία, παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θυμίζοντας σε όλους μας, τι έχει αξία στη ζωή και τι όχι, ανεξάρτητα από τα πιστεύω του καθενός μας.

Η Τερέζα Καζιτόρη που σκηνοθετεί την παράσταση επιτρέπει στους ηθοποιούς τη φυσική κίνηση και αντίδραση, την ψυχική φόρτιση και την αποφόρτιση, μέσα από μια σειρά εκπληκτικών ερμηνειών από τους: Ξένη Βασιλάκη, Μανώλης Γεωργιάδης, Περικλής Κανελλόπουλος, Βίκτωρ Κουνδουράκης, Νικόλαος Παπαδάκης.

Μιλάμε λοιπόν για μια παράσταση, ανατρεπτική, έξυπνη και ευχάριστη προς τον θεατή… με άφθονο χιούμορ και γέλιο μέχρι δακρύων.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, πατήστε ΕΔΩ

Υπάρχει ένα εισιτήριο για εσάς, αρκεί να κάνετε την κράτηση, πατώντας ΕΔΩ

 

Παύλος Ανδριάς για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35