Νέο τραγούδι: «Love makes circles» από τον Αχιλλέα Σπαή

Νέο τραγούδι: «Love makes circles» από τον Αχιλλέα Σπαή

Ο Αχιλλέας Σπαής μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Love makes circles» σε δικούς του στίχους και μουσική. Ύστερα από τα πετυχημένα τραγούδια «Ι 'm singing for you», «I Met You In The JFK» και «I Feel Alive» η νέα του δημιουργία έρχεται να μας επιβεβαιώσει άλλη μία φορά πως το μέλλον του ανήκει! Αυτή τη φορά με ένα κοινωνικό τραγούδι για το οποίο ο ίδιος μας λέει:

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μου τραγουδιού, ήθελα να πω δυο λόγια για κάτι που με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Τα τελευταία χρόνια έτυχε να ακούσω για διάφορα περιστατικά ομοφοβικής βίας είτε από φίλους είτε από τα μέσα. Συγκεκριμένα, φίλοι από Ελλάδα και εξωτερικό μοιράστηκαν μαζί μου προσωπικές εμπειρίες όπου βρέθηκαν θύματα εκφοβισμού, σεξιστικών προσβολών και σωματικής παρενόχλησης. Είναι πραγματικά δυσάρεστο το γεγονός ότι τέτοια περιστατικά εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Η αγάπη είναι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και είναι καιρός να αγκαλιάσουμε και να σεβαστούμε κάθε μορφή της. Οι διακρίσεις και η άνιση μεταχείριση στο όνομα του σεξουαλικού προσανατολισμού είναι πλέον ξεπερασμένες. Νιώθω πως έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, όπου η σεξουαλική ταυτότητα των ανθρώπων δεν θα συνδέεται με τον τρόπο που αυτοί αντιμετωπίζονται από το σύνολο.

Το τραγούδι “Love Makes Circles” είναι μια φωνή που ζητάει να μπει ένα τέλος σε κάθε μορφή βίας και εκφοβισμού. Ας αμφισβητήσουμε τις ξεπερασμένες συμπεριφορές, ας ξανασκεφτούμε τι έχει πραγματικά σημασία και ας δημιουργήσουμε επιτέλους έναν κόσμο όπου όλοι θα νιώθουμε ασφαλείς, αποδεκτοί και αγαπητοί για αυτό που είμαστε.

Με εκτίμηση και πολλή αγάπη,

Αχιλλέας Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video clip στο YouTube ΕΔΩ

Ο Αχιλλέας με το νεοδημιούργητο σχήμα "Achilleas Spais & the Nuggets" παίζει soulful indie pop μουσική και θα εμφανιστεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στην Afrikana (Γκάζι, Ιερωφαντών 13, ώρα έναρξης 22.00, τιμή εισόδου 7 ευρώ, 2103410445) όπου και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το "Love Makes Circles"!

Credits “Love makes circles”

Στίχοι – μουσική: Αχιλλέας Σπαής

Παραγωγή και μίξη: Βαγγέλης Τούντας

Mastering: Hafod Mastering (UK)

Σκηνοθεσία: Tony Kris

Σενάριο: Tony Kris – Αχιλλέας Σπαής

Έπαιξαν οι Χριστόφορος Κώνστας (πατέρας), Γιώργος Ορφανουδάκης (γιος), Θοδωρής Καλουδιώτης (σύντροφος), Ηλέκτρα Τακοπούλου (φίλη), Αλέξανδρος Λασαλάντρα (νταής), Λεωνίδας Μικρόπουλος (νταής)

Λίγα λόγια για τον Αχιλλέα Σπαή

Ο Αχιλλέας Σπαής, Αθηναίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, εμπνευσμένος από θρύλους της τζαζ όπως η Ella Fitzgerald και ο Chet Baker καθώς και πρωτοπόρους της funk όπως οι Tower Of Power, γράφει μοντέρνα ποπ που θα τον κάνει αγαπητό στους θαυμαστές των John Legend, Sam Smith και Hozier.

Ξεκίνησε ως πιανίστας και σπούδασε Οικονομικά του Περιβάλλοντος στο Λονδίνο και τη Βιέννη προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να ακολουθήσει τα μουσικά του σχέδια. Ενεργός στην indie pop σκηνή της Αθήνας, έχει εμφανιστεί μπροστά σε μεγάλα πλήθη σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού Συμποσίου για την Κλιματική Αλλαγή το 2019.

Ο Αχιλλέας έχει συνεργαστεί με αρκετούς μουσικούς και έχει συνθέσει το δικό του υλικό (“Ι’m Singing For You”, “ I met you in the JFK”, “I feel alive”) μέσα από την εμπειρία και τον πειραματισμό.

Facebook https://www.facebook.com/achilleas.spais.5

Instagram https://www.instagram.com/achilleas.spais/

TikTok //www.tiktok.com/@achilleas_spais">https://www.tiktok.com/@achilleas_spais 

Twitter https://twitter.com/AchilleasSpais  

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCqxkylE3-JftzyOEar9hSiQ 

Spotify https://open.spotify.com/artist/5KqXqsjae7Qo903OVzzAyT?si=a24iedGJRHWAUC4eT44q-Q 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35